Just Bar
Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Speciālie piedāvājumi
- 21:00 - 00:00
- P
- O
- T
- C
- Pk
- S
- Sv
Vairāk informācijas
Just Bar : Ļoti izdevīgi!
Pie mums Piektdienās un Sestdienās no 21:00 līdz 24:00 ir ĻOTI izdevīgi, jo klubu kokteiļiem kā vodk
Just bārs - Galvenais ir JUST!Mūsu mērķis bija izveidot bāru, kur ir iespējams paslēpties no ikdienas steigas un rutīnas – tādēļ interjerā mēs izmantojam siltos toņus, apgaismojums atgādina saulrietu, kā arī mēbeles tika izvēlētas tādas, lai būtu patīkami tajās atrasties visas dienas garumā!
Lai arī mēs esam bārs – ēdini tiek pagatavoti un servēti kā restorānā!
Ēdienkarte ir izveidota, ņemot vērā ilggadēju pieredzi strādājot bāros un restorānos Latvijā!
Lai nodrošinātu produktu svaigumu, izvēlējāmies šaurāku sortimentu, ko sezonāli mainīsim trīs reizes gadā!
Apkalpojošais personāls pie mums ir pats profesionālākais – gan bārmeņi, kuri ir piedalījušies kā vietējos, tā arī starptautiskajos bārmeņu konkursos, gan arī viesmīles, kurām darbs šajā sfērā ir aicinājums, nevis pienākums!
Lai arī grūti tam noticēt, tomēr mums ir izdevies vēl kas...
Ņemot vērā to, kāda harmonija valda pie mums dienas laikā, - piektdienas un sestdienas naktīs JUST bārs pārvēršas par centrālo ballēšanās vietu Vecrīgā – dejas un burziņš līdz pat rītam!
Lai arī mēs esam bārs – ēdini tiek pagatavoti un servēti kā restorānā!
Ēdienkarte ir izveidota, ņemot vērā ilggadēju pieredzi strādājot bāros un restorānos Latvijā!
Lai nodrošinātu produktu svaigumu, izvēlējāmies šaurāku sortimentu, ko sezonāli mainīsim trīs reizes gadā!
Apkalpojošais personāls pie mums ir pats profesionālākais – gan bārmeņi, kuri ir piedalījušies kā vietējos, tā arī starptautiskajos bārmeņu konkursos, gan arī viesmīles, kurām darbs šajā sfērā ir aicinājums, nevis pienākums!
Lai arī grūti tam noticēt, tomēr mums ir izdevies vēl kas...
Ņemot vērā to, kāda harmonija valda pie mums dienas laikā, - piektdienas un sestdienas naktīs JUST bārs pārvēršas par centrālo ballēšanās vietu Vecrīgā – dejas un burziņš līdz pat rītam!
Foto: Mārtiņš Plūme

Drošības luksofors
Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.
Info
P.O.T.C. 11.00-22.00 P. 11.00-5.00 S. 12.00-5.00 Sv. brīvs
Nepilngadīgiem alkoholu netirgo
Kontakti
11 novembra krastmala 17, Rīga, Latvija
+371 29554614
just_bar@inbox.lv
Pasākumi
Cilvēki, kam patīk šī vieta
Grāmatzīme
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (12)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 18 septembris, 2010

Nezinu, kas tur notiekas vakaros un kā ar tusiņiem, bet virtuve tur ir fantastika......cenas ļoti patīkamas, porcijas milzīgas un galvenais garšīgi....visu cieņu.
, 25 septembris, 2010

Garsigi gan tur ir ! Un Brs ljoti idials ! liels paldies Ivaram,Raimondam un Inesei !!!
, 03 oktobris, 2010

šajā klubā netīšām "ieplanēju" kādā 5dienas vakarā..tīri nejaušības pēc... un ziniet-atgriezīšos tur vēl! ;)foršas telpas,jauka atmosfēra, laba muzika :)
, 20 oktobris, 2010

Pēc trakas ballītes rīgas klubos, tai skaitā Just'a , atgriežoties mājās, konstatēju, ka esmu palicis bez telefona! Zvanot uz savu nummuru, tālruni pacēla Just'a stādājoša dāma, aicinot braukt pakaļ savam īpašumam uz klubu, kur pagājušo nakt viņš tika atrasts! Nu man patīk netikai kluba skaistās telpas un terase, bet arī ļoti godprātīgie un jaukie tur stādājošie cilvēki!
, 10 septembris, 2011

Visi iepriekšējie komentāri pēc tāda paštaisīta PR izskatās... kauns kauns :D jauki jau tur ir, ne jau tik ideali!
, 12 novembris, 2011

Esmu Kanādā dzīvojošs LATVIETIS.
Atbraucu uz Rīgu pie radiem. Protams nevēloties viņus apgrūtināt apmetos viesnīcā. Tā nu recepcijas darbinieks ieteica "Just" bāru.
Izsaucu taksu un devos ceļā. Pie ieejas stāvēja drūma paskata vīrietis ar apburošu matu griezumu ( 0. ) Izskatījās, kā nesen uzpodrināta ola.
Tā nu metos iekšā rindā. Te pēkšņi, burvīgā matu griezuma vīrels uz mani sāka rādīt ar pirkstu un atņirgdams savu šņukuru teica "tu iekšā netiksi" . Es protams izbrīnīts atteicu to, ka "man ir pase ko varu uzrādīt". Protams burvīgā matu griezuma vīrels atkal man badīja sejā savu līko pirkstu un dzina prom. Sarūgtināts devos prom.
Man ir 23 gadi. Laikam neizgāju face-control.
Cepums apsargam.
Atbraucu uz Rīgu pie radiem. Protams nevēloties viņus apgrūtināt apmetos viesnīcā. Tā nu recepcijas darbinieks ieteica "Just" bāru.
Izsaucu taksu un devos ceļā. Pie ieejas stāvēja drūma paskata vīrietis ar apburošu matu griezumu ( 0. ) Izskatījās, kā nesen uzpodrināta ola.
Tā nu metos iekšā rindā. Te pēkšņi, burvīgā matu griezuma vīrels uz mani sāka rādīt ar pirkstu un atņirgdams savu šņukuru teica "tu iekšā netiksi" . Es protams izbrīnīts atteicu to, ka "man ir pase ko varu uzrādīt". Protams burvīgā matu griezuma vīrels atkal man badīja sejā savu līko pirkstu un dzina prom. Sarūgtināts devos prom.
Man ir 23 gadi. Laikam neizgāju face-control.
Cepums apsargam.
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari