IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Get Adobe Flash player
Kad mums jautā, kas mēs esam – klubs, kultūras nams, kokteiļbārs vai diskotēka, mēs sakām, ka esam nedaudz no visa.

Kultūras bārs “Sapņi un kokteiļi”, tā ir vieta, kur zāle aug no griestiem. Tā ir vieta, kur izdejoties tā, ka pēdas svilst un marmors plaisā. Tā ir vieta, kur ieslīgt dīvānā un noskatīties gaumīgu kino. Tā ir vieta, kur tēja nekad nav ieslodzīta plastikāta maisiņā un gaisā virmo ūdenspīpju aromāts. Tā ir vieta, kur uzaicināt draugus uz kāršu spēli un lēnām aizkūpināt cigāru. Tā ir vieta, kur aizmirst par pilsētas kņadu.

“Sapņi un kokteiļi” – tā ir vieta, kur gribas palikt. Laipni lūgti, sapņotāji!

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Aplūkot kopējā kartē

Drošības luksofors

Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.

Info

Tr, Ce 17 – 01 …. Pk, Se 17 – 05 …. Sv 15 – 23 ….
Galdiņu rezervācijas un specpasūtījumi bārā: 22087298
Piektdienās un sestdienās no 25 gadiem!

Kontakti

Blaumaņa iela 32, Rīga, Latvija
+371 2208 7298
http://www.suk.lv
sapniunkokteili@suk.lv

Pasākumi

Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.

Trackback(0)

Trackback URI

Komentāri (5)

Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni
FenoMeno , 28 maijs, 2010
0
Esot garšīgs saldējums šajā iestādē.
Es , 02 oktobris, 2010
0
Sapņi un Kokteiļi - slikta attieksme pret klientiem.
Vējēlos nosvinēt savu Vārda dienu Sapnos un Kokteilos.
Pieteicu sevi un 15 draugus. Saņemu apstiprinājumu no Alīnas jaunkundzes no Sapniem un Kokteiliem, ka droši varu ar visiem draugiem nākt uz klubu.
Bijām ieradušies es un mani draugi uz pasakumu, viesu saraksta biju es un + ... Pie durvīm apsardze mūs nelaida iekšā, jo mēs bijām daudz 15 cilvēki. Pieraksts bija atrunāts ar Alīnas jaunkundzi, kura ieraugot mūs iegāja atpakaļ klubā un nelikās ne zinis. Loti zel, ka šāda ir kluba personāla attieksme pret klientiem. Ceru, ka jūsu bizness plauks un zels, bet pirmais iespaids ir radīts.
Kredo , 03 oktobris, 2010
0
Baigi labais kultūrbārs!!!! Cepuri nost!!! Tas nekas, ka dažiem nesanāk iekļūt, galvu augšā!! Bizness noteikti zels un plauks!!! Malači!!!!!!!!
Es , 04 oktobris, 2010
0
Par manu komentaru - Es , 02 oktobris, 2010.
Paldies, Alinai, starpgadījumu atrisinajam!
Kluba administracijai rup katrs klients. Noteikti izmantosu iespeju apmeklet šo klubiņu :)

Paldies velreiz!!!!
LielaisC , 25 novembris, 2011
0
Kolosālākais klubiņš!!! Man ļoti patika, noteikti nākšu vēl! Biju Valsts svētkos - 18.novembrī.
Paldies!

Rakstīt komentāru

mazāks | lielāks
security image
Lūdzu ieraksti attēlā redzamo drošības kodu

busy
Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT