Good Mood Club
Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Šī izklaides vieta ir pārtraukusi savu darbību.
Good Mood Club (G.M.C), Smilšu iela 16, Vecrīga.
Darba laiks -
- Otrdiena: 18.00 - 02.00
- Trešdiena: 18.00 - 02.00
- Ceturdiena: 18.00 - 04.00
- Piektdiena: 18.00 - 05.00
- Sestdiena: 18.00 - 05.00
Ieeja klubā no 21 gadu vecuma, izņemot ceturtdienas, kad ir studentu vakari, tad no 18.
Ieeja bezmaksas.
Bārā cenas adekvātas. Strādā ļoti profisionāli bārmeņi.
Klubā ir piecas telpas, no tām trīs strādā otrdienās un trešdienās, bet visas piecas - ceturtdien, piektdien un sestdien.
- Ir ļoti mājīgs chill out, ar spilveniem un mierīgu mūziku.
- Tā saucamā klaviertelpa - ar mīkstiem dīvāniem, klavierēm un mīksto grīdas segumu.
- RnB zāle - pufi un galdi gar malām. Padejo, atpūties, tā teikt.
- Lielā zāle - tur bārs un lielā dejošana - TopPop.
- Ir pīpētava atsevišķi.

Drošības luksofors
Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.
Info
Otrdiena: 18.00 - 02.00, * Trešdiena: 18.00 - 02.00, * Ceturdiena: 18.00 - 04.00, * Piektdiena: 18.00 - 05.00, * Sestdiena: 18.00 - 05.00
0 Ls
no 21gada vecuma. Ceturdienās no 18.
Kontakti
Smilšu 16, Rīga, Latvija
Pasākumi
Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.
Grāmatzīme
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (24)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 27 septembris, 2009

Pēc apraksta un komentāriem izskatās ļoti ieintriģējoši. Bildes var kkur redzēt?
, 27 septembris, 2009

gan jau, ka driiz varees- 5dien vinju tak tik atveera.. :p
bet nu jaaa..tieshaam savaadaaks nekaa citi klubi... tas interjers..
tieshaam esmu sajuusmaa, ka Riigaa ir beidzot kaads taads klubinjsh.. he-hee.. :p
bet nu jaaa..tieshaam savaadaaks nekaa citi klubi... tas interjers..
tieshaam esmu sajuusmaa, ka Riigaa ir beidzot kaads taads klubinjsh.. he-hee.. :p
, 01 oktobris, 2009
Šodien, ceturdien, spēlē DJ Alex-O, rīt DJ Get Dizzy un DJ Emil Deo. Laipni lūgti! Būs jautrais pāsākums! :)
, 01 oktobris, 2009
Segliņ, izskatas ka esi informēta persona... Sūti pasākumu listi mūsu Artim (sk kontaktos) un ievietosim visus pasākumus www.club.lv!
, 01 oktobris, 2009
Derētu arī kādu bildi ieskatam... galerijā bildes varat ielādēt paši, par pārējo mēs parūpēsimies!
, 05 oktobris, 2009
Arī es tur pabiju. Laikam trāpījāmies neīstajā 5dienā.... bija patukšs. Pirmais iespaids tāds, nekāds. Cerams ka čalīšiem aizies tā štelle (bārmeņi tur ir labi). Tikai man kaut kā prātā palicis, ka nosaukums bija saistīts ar Moon.... Nu varbūt, ka kļūdos :)
, 12 oktobris, 2009

Sho 4dien 15.10 Hip Hop's no LV koncerta afterparty - par muuziku gaadaas OZOLS. Piektdien, Dzhemperu tusinjsh - aukstajai sezonai saakoties, sildamies ieteerpushies vecajos labajos dzhemperiishos, dejojot, un ar shotinjiem (katram, kas dzhemperii - shotinjsh PAR BRIIVU!!! :):):)
, 18 oktobris, 2009
It kā forša vieta ar interesantu interejeru n stuff, bet abas reizes, kad esmu iegriezies - tukšums - gandrīz neviena cilvēka. Neesmu pārbāztības cienītājs, bet pavisam vieniem uz tās dejuzāles kaut kā nevisai patīkami un omulīgi... Nezinu, vai autori vēlas piesaistīt kādu konkrētu soc. grupu vai kā tamlīdzīgi, bet, lai ievilinātu nejaušos tusētājus, kamēr klubs vēl nav kļuvis populārs un "zināms", manuprāt, vajadzētu kaut kādu lielāku, redzamāku un izgaismotāku šilti pie ieejas. Pirmajā reizē, kad gāju, atrast varēju tikai pēc adreses - pēc skata pilnīgi noslēpts.
Bet varbūt tāda arī ir īpašnieku ideja... hvz :)
Bet varbūt tāda arī ir īpašnieku ideja... hvz :)
, 19 oktobris, 2009

Laikam jau ka vienīgais kas šeit komentāros ir sajūsmā ir pati iesaistītā persona, kas sparīgi komentē.
Bet nu lai jau veicas!
Manuprāt atvērt klubu krīzes priekšvakarā ir muļkīgi
Bet nu lai jau veicas!
Manuprāt atvērt klubu krīzes priekšvakarā ir muļkīgi
, 05 decembris, 2009
man loooti patiik
un nau ko iet parastaa dienaa uz turieni, bet gan kad kaads konkreets pasakums..esmu bijusi kaadas 3 reizes, loti patika, interjers, tauta, viss kull
un nau ko iet parastaa dienaa uz turieni, bet gan kad kaads konkreets pasakums..esmu bijusi kaadas 3 reizes, loti patika, interjers, tauta, viss kull
, 06 janvāris, 2010

biju iegājis itka jau vieta laba, bet cilvēku gan maz :( varbūt man nepalaimējās ar dienu..
, 11 marts, 2010

Ceturtdien: Latino Brazilan Funk, Piektdien: Funky Afro Latino, Sestdien: Mash up, RnB.
Tālrunis: 2 2008 209. Uz šo tālruni variet droši zvanīt arī par DJ, Grupu, u.c. piedāvājumiem, svinību rīkošanām, kā arī citiem jautājumiem saistībā ar G.M.C! ;)
Tālrunis: 2 2008 209. Uz šo tālruni variet droši zvanīt arī par DJ, Grupu, u.c. piedāvājumiem, svinību rīkošanām, kā arī citiem jautājumiem saistībā ar G.M.C! ;)
, 11 jūlijs, 2010
diemzheel, arii sho klubu var ievietot krematorijaa.. zheel, man dikti tur patika.. :(
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari