Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Šī izklaides vieta ir pārtraukusi savu darbību.
STEAM FUTURISTIC NIGHTCLUB, Kungu 8, Rīga.Sajūtiet 19.gs. Viktorijas laikmeta atmosfēru! Atgriezieties atpakaļ nākotnē! Alternatīvajā nākotnē! Nokļūstiet uz pasaules, kur valda tikai līdz pilnībai attīstītas tvaika mašīnu tehnoloģijas!
Kluba kopējā platība 1000 kv.m. ar 600 cilvēku ietilpību. Klubam ir trīs deju zāles: Mainfloot , RnB un Lounge.

Drošības luksofors
Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.
Info
0 Ls
Pasākumi
Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.
Grāmatzīme
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (19)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 14 novembris, 2009

Man jau patīk, pēdējo laiku mūzika paliek arvien labāka un labāka!
Tu tāda patīkama atmosfēra.
un jāatdzīst, ka jau sāk piegriesties pārējie vecrīgas klubi... jāsaka, Steams ir tā vieta, kur tagad notiek ballītes!
Tu tāda patīkama atmosfēra.
un jāatdzīst, ka jau sāk piegriesties pārējie vecrīgas klubi... jāsaka, Steams ir tā vieta, kur tagad notiek ballītes!
, 15 novembris, 2009

Nē,nekas tur labs nenotiekās!Klubs tizls,man personīgi nepatīk!!!
Vienīgais,kas tur ir normāls ir toletes ,uz kurām izskatās,ka arī aizgāja visi līdzekļi! :D
un atmosfēŗa tāda pasīva!
Vienīgais,kas tur ir normāls ir toletes ,uz kurām izskatās,ka arī aizgāja visi līdzekļi! :D
un atmosfēŗa tāda pasīva!
, 14 decembris, 2009
Ideāla vieta! Ieeja bezmaxas, sexīgas meitenes un apkalpojošais personāls, droša vieta, laba mūzika visās zālēs un vnk ārprātīgi laba atmosfēra :) Iesaku jums visiem aiziet... Nezinu tie kas saka par šo vietu ko sliktu tad laikam pašiem nav bijis garīgais kad gājuši uz šeieni izklaidēties!
, 28 decembris, 2009

es biju šokā, ka nav ieejas maksas un dzērieni tik lēti... tur dejo go-go dejotājas un bārmeņi ir vienkārši ideāli un viesmīles superskaistas... man reāli patika!!!!
, 06 janvāris, 2010

freezone! ja jau biji Roxy tad tev labāk zināt! Biju divas reizes, kā arī palaimējās jaungada balītē ierasties uz šo klubu un patiešam jūtos apmierināts gan ar cenām, gan ar atmosfēru kas valdīja klubā. Par mūziku trijās zālēs šaubu nav.. vienīgais reklāmu vajag šai vietai.
, 06 janvāris, 2010

freezone!!! pietiks dirst!!! tur skaneeja baig labā mūzika, un bij riktīg laba publika pluss pie vissa, šmiga gan kvalitatiiva, han arii lēta, un publika vnk ideāla!!!
, 27 janvāris, 2010
A tur,gan meitenem,gan zeniem,ieeja ir bez maksas,un no cikiem?Vai,tikai meitenem?:)
, 30 janvāris, 2010

Lai cilvēkiem būtu skaidrs, kas tad tiešām notiek klubā Steam. Es silti iesaku kāda piektdienā iegriesties tur un pašiem visu redzēt - klubs Steam ir pamainījis savu sākotnējo darbību no Decembra sākuma. (tas ir triju zāļu muzikālais koncepts)
-ieejas maksas pagaidām nav
-vecuma ierobežojums ir no 18+
-bāra cenas zemākas par demokrātiskām cenām
T
-ieejas maksas pagaidām nav
-vecuma ierobežojums ir no 18+
-bāra cenas zemākas par demokrātiskām cenām
T
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari