IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Get Adobe Flash player
Šī izklaides vieta ir pārtraukusi savu darbību.
Klubs Babylon atrodas bijušā Roxy Klub telpās, Kaļķu ielā 24, Vecrīgā.

Salīdzinoši plašs klubs divos stāvos ar lielu deju drīdu, skatuvi, bāriem un chill out zonu.

Aplūkot kopējā kartē

Drošības luksofors

Uzmanies, ir sūdzības!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.

Info

20.00-06.00 katru dienu
3-5Ls
18+, Face Control

Kontakti

Kaļķu 24, Rīga, Latvija

Pasākumi

Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.

Cilvēki, kam patīk šī vieta

Trackback(0)

Trackback URI

Komentāri (23)

Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni
artis , 17 jūlijs, 2009
0
ASV vēstniecība brīdina savus pilsoņus par 13 Rīgas izklaides vietu apmeklēšanu: "Babylon" (bijušais "Roxy Klub"), "Royal" (bijušais "Lord’s Pub" un "Groks Pub"), "Saxon", "Foxy Lounge", "Infinity Bars" (bijušais "Bar Fly"), "Mary", "Pussy Lounge" (bijušais "Doll House" un "Zig Zag"), "Puzzle" - SLĒGTS (bijušais "Pink Panther"), "Roxbury" - SLĒGTS (bijušais "Mademoiselle Cigar Club"), "Sakura" (bijušais "Nobu Sushi"), "Versace", "Zephyr Bar" un "Cognac Bar".

I don't recommend to visit, a dangerous place
Nika , 03 augusts, 2009
0
Jaa, es pilnigi piekritu
mojo , 05 augusts, 2009
mojo
Es piekrītu komentāram virs šī.
dvjcreep , 18 septembris, 2009
0
Nu nau jau tik traki ka jus te visi runajat !!
marx , 20 septembris, 2009
0
Vai kāds zinātjs varētu pastāstīt kas REĀLI (nevis uz papīra) ir mainījies kopš Roxi? Nomainīts nosaukums un dekorācijas vai globāli pavisam cita iestāde ar citu publiku?
Stirniņa , 16 oktobris, 2009
Stirniņa
A džekiem cik ieeja maksā? Meitenēm cik zinu bez maksas ja?
X-tina , 18 oktobris, 2009
0
Pasakiet,luudzu,vai ir veerts iet straadaat Babylonaa par dejotaaju?
Njammm , 18 oktobris, 2009
0
Ieliec savas fočenes, tad pateiksim! Ieliec fotogalerijā vai aizsūti kādam uz @club.lv - gan jau viņi nopublicēs, un pajautā lai uztaisa mazu aptaujiņu :)
club.lv , 18 oktobris, 2009
club.lv
Par fotogrāfijām pareizi, bet ievēro ka šai vietai ir sarkanais luksofora signāls! Tas nozīmē, ka vietiņa izpelnījusies sliktu slavu un mūsu lasītājiem neiesakām to apmeklēt.
kasparinjsh , 03 novembris, 2009
0
...nav, jau nav tur tik traki kā visi stāsta! ...dēļ neslavas publicēšanas tur pašlaik nav īpaši daudz apmeklētāju, bet tā tur vis ir pa normālo!
raffa , 09 janvāris, 2010
0
nju nezinu, vai tur ir ta ka jus stastat, bet agrak roxy klubs man loti patika....bet tagad tas babylons vispar nepatik,...tikai viena deju zale un bars, nav ko tur darit, un cilveku ar bija tik paris cilveku...es tur negribu pat vairak iet..
ladydii , 09 janvāris, 2010
ladydii
ja pilnigi piekritu Tev raffa...tur nav ko darit,.
mīļotāā , 27 marts, 2010
0
jā piekrītu, tur nau nekā īpaša!
tresdienis@inbox.lv , 08 aprīlis, 2010
0
pasakaiet ludzu ka sauc tos dj kas spele cluba babylon?
sanchhoy , 07 jūnijs, 2010
0
Es gan uzskatu, ka tur ir tiiri normali....Un neslavas celshana klubos skaadee mums..Jo vairaaak naudas iepluudiis muusu valsti ,jo labaak mums........
,,,sauliite... , 26 augusts, 2010
0
Klubs beidzot ir atkopies, no visiem negaciju vinniem. Nezinu kas jums tur nepatik, ja jau Konsumacija, tad pastasiet kur vina nav!
un dienas kad ir daudz cilveki ir vala 2ais stavs!
vajag aiziet paskatities nevis lasit interneta visas mulkibas!
sudlei.. , 15 septembris, 2010
0
riktigi stulba iestaade,ar pilnu krapnieku kolektivu..riktiga bedre.
vvv , 25 oktobris, 2010
0
cluba e-pasts??????????????????????????

dajte cluba e-mail pozalujsta...

skinte mne na e-mail: valjasir@mail.ru
vvv , 25 oktobris, 2010
0
cluba e-pasts????????????????????????????????
daite ktonibut kluba e-mail....

skinte mne : valjasir@mail.ru
ha ha , 03 februāris, 2011
0
a kur ir ko darit?
barto , 08 aprīlis, 2011
barto
a vispa jega ir iet uz klubu babylon
zita , 22 aprīlis, 2011
0
Ejiet Dirst!!! Negribat neejat,es tur strādāju un civeku ir normali daudz!
renndyleduur , 12 janvāris, 2012
0
Slēgts, vai rekonstruets par Burlesque

Rakstīt komentāru

mazāks | lielāks
security image
Lūdzu ieraksti attēlā redzamo drošības kodu

busy
Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT