Infinity Bar
Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Drošības luksofors
Uzmanies, ir sūdzības!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.
Info
18+
Kontakti
Vāgnera 8, Rīga, Latvija
Pasākumi
Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.Cilvēki, kam patīk šī vieta
Šo vietu vēl neviens nav atzīmējis kā savu iecienīto.
Grāmatzīme
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (50)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 12 jūlijs, 2009

neiesaku nevienam doties tur, tas ir kartejais arzemnieku cakaresanas gadijums, tapat ka lords pub u.c
vel pietam bara darbinieki drosi izliek sludinajumus interneta, par itka viesmilu, administratoru u.c vakancem, tacu ierodoties itka uz tam sauktajam parrunam, tev pasaka, ko tu vispar iedomajies, te ir konsumacija, un bez maz vai parec par meitenem kas nemusas lidzi savus cv. stulbi ka tadas vietas un to darbibu neviens nekontrole.
vel pietam bara darbinieki drosi izliek sludinajumus interneta, par itka viesmilu, administratoru u.c vakancem, tacu ierodoties itka uz tam sauktajam parrunam, tev pasaka, ko tu vispar iedomajies, te ir konsumacija, un bez maz vai parec par meitenem kas nemusas lidzi savus cv. stulbi ka tadas vietas un to darbibu neviens nekontrole.
, 12 jūlijs, 2009

Ne velti šim klubam jau sarkanais luksofors.... PRetīgi ka tāda attieksme arī pret "savējiem". No vienas puses var saprast ka drāž imperiālistus un čakarē, bet šāda attieksme pret potenciāliem darbiniekiem ir pilnīgs pī.
, 24 jūlijs, 2009

ui,man tieši šodien vajadzēja iet uz pārrunām,tieši domāju iet vai neiet-paldies jums par informāciju:)
, 25 jūlijs, 2009

Tieši dīvaini, ka pašā Rīgas sirdī tie nejaukākie klubi atrodas (nevis nomalēs...).
, 26 jūlijs, 2009

Man jau liekas kartigs klubs un kolosals apkalpojoshais personals.. ;) Nu un ka turisti daudz... tatad labs klubinjsh.
, 27 jūlijs, 2009

Vēstule itkā no Infinity Bar (27 Jul 2009):
Loti gribetos zinat pamatojoties uz ko mumsu baram ir pieskirts sis sarkanais signals, kurs nav pilnigi pamatots ne ar ko. Musu bara vieta agrak bija FLY BARS un tagadejiem ipasniekiem nav nekada sakara ne ar veca bara politiku ne ar parkapumiem tani. Mes jau Rigas dome iesniedzam sudzibu par so stulbo informaciju un ja Jus turpinasiet blamet musu baru nepamatoti, versisimies tiesa pret JUSU CLUB.LV kompaniju piedznot zaudejums kuri rodas nepamatotas informacijas radisana un kluba prestiza grausana. Mums nav bijusas ne sudzibas ne nelukumigas darbibas, pie mums pat LIM BIZKIT atbrauca ciemos pec koncerta Latvija un bija apmierinmati visa grupa ieskaitot producentus ar bara darbibu servuisu un cenam, mums cenas uz alkoholu vel pameklet Vecriga letakas, snabis maksa 0.65 Ls 50ml, tas ir smiekligi un apvainojosi ko Jus darat. Es Jums ludz mainiet nekavejoties so gaismu un ja tiesam ka saka ka mes esam slikti tad pamatojiet to ar realiem faktiem nevis kaut kadam baumam.
, 27 jūlijs, 2009
Tad jau viņiem labāk ASV vēstniecību vajadzētu iesūdzēt: http://riga.usembassy.gov/warden0811.html :D
, 27 jūlijs, 2009

Lasot komentārus, skaidrs, ka vēsturiskie darvas traipi paliks uz mūžīgiem laikiem..... nosaukumu maiņa nelīdzēs.
, 27 jūlijs, 2009
pilnīgi iespējams ka ASV vēstniecības melnajā sarakstā klubs nonāk kādas kļūdas dēl! iespējams, ka pie vainas ir vecais nosaukums "Bar Fly"
bet tik pat iespējams, ka krāpšanas ir notikušas un ne vienmēr bāra administrācija un īpašnieki ir informēti par visu!
un ir smieklīgi censties cilvēkiem aizbāzt muti ar smieklīgiem draudiem par iesūdzēšanām :)
iesaku Infinity administrācijai censties sazināties ar ASV vēstniecību, lai viņi paskaidro kā bārs nokļuvis šai sarakstā un ja ir vēlme painformēt arī citus, tad, lūdzu, rakstiet uz artis{at}club.lv
bet tik pat iespējams, ka krāpšanas ir notikušas un ne vienmēr bāra administrācija un īpašnieki ir informēti par visu!
un ir smieklīgi censties cilvēkiem aizbāzt muti ar smieklīgiem draudiem par iesūdzēšanām :)
iesaku Infinity administrācijai censties sazināties ar ASV vēstniecību, lai viņi paskaidro kā bārs nokļuvis šai sarakstā un ja ir vēlme painformēt arī citus, tad, lūdzu, rakstiet uz artis{at}club.lv
, 27 jūlijs, 2009
gribētos zināt, kam viņi maksā, lai viņus liek mierā pēc kārtējās nosaukuma maiņas)tik naivi draudi! mums ir vārda brīvība, ko gribam, to runājam..)
, 31 jūlijs, 2009

vienkārši infinity ņem tikai labākos, tie kam nepaveicās samierinaties un beidziet te vārīties...
, 03 septembris, 2009

Krāpšana tur notiek uzskrūvējot dzērieniem trīskāršas cenas un pierunājot tūristus iegādāties tieši tos, vai arī nospēlēt, ka viņi piedzērušies un nesaprot par ko izdod naudu.
, 09 septembris, 2009
Ja to vēstuli tiešām ir raks†ijusi Infinity bar administrācija,tad tiešām esmu šokā.Kā var kaut ko tādu uzrakstīt,sākot jau ar neskaitāmajām pareizrakstības kļūdām un beidzot ar tiesvedības pamatiem . vājprāts :D
, 22 septembris, 2009

drausmiga iestāde, ka aizgaju uz paarunaam man uzreiz pashi atzinas, ka krapj arzemniekus un nepamatoti uzskruuve cenas alkoholam un ka mans uzdevums bus pievilinat klientus! ljoti pamatots ir sarkanais signals luksafooraa! neejiet uz turieni un briidiniet arzemniekus!
, 24 septembris, 2009

Es arii tur biju uz paarrunaam 22. septembrī , taa kaa sludinaajumaa nebija pateikts kas tas par klubu, zinaaju tikai adresi - kad aizgaaju, shoks bija pa visu gjiimi, es briinijos par to ka realitaatee veel joprojaam eksistee taadas kraapnieciskaas iestaades ar taadaam uzskruuveetajaam cenaam, un kur tu esi nevis viesmiiliis bet padaudza - taads kauns ka taadi vecriigaa darbojas un veel it kaa pienjem darbeniekus, kaapeec riigas dome to nevar aizliegt es nesaprotu - tas tachu nav normaali visparastaakajam shampim uzlikt 116 ls par pudeli, tak pastaav kaadi likumi, par to ka cena nevar buut 20x augstaaka par tirgus cenu, es jau to nezinu, bet man liekas ka tas buutu visai loogjiski!
joka peec paintereseejos arii par nodokljiem un vai vajag sanitaaro graamatinju - uz mani noblenza kaa uz nez ko, kaut vai shis aspekts ir nelikumiigs, jo te it kaa viesmiilis straadaa bez darba liiguma - viss kaa uz delnas bet valsts un tiesiibsargaajoshaas iestaades neko nevar izdariit - kliegt gribas, latvijas visnoziimiigaakajaa veesturiskajaa arhitektuuras objektaa Vecriigaa kaut kas taads var darboties un bojaat latvijas teelu visas pasaules tuuristu aciis!
joka peec paintereseejos arii par nodokljiem un vai vajag sanitaaro graamatinju - uz mani noblenza kaa uz nez ko, kaut vai shis aspekts ir nelikumiigs, jo te it kaa viesmiilis straadaa bez darba liiguma - viss kaa uz delnas bet valsts un tiesiibsargaajoshaas iestaades neko nevar izdariit - kliegt gribas, latvijas visnoziimiigaakajaa veesturiskajaa arhitektuuras objektaa Vecriigaa kaut kas taads var darboties un bojaat latvijas teelu visas pasaules tuuristu aciis!
, 30 septembris, 2009

drūmi ar šo vietiņu. Šodien kasjauns.lv par to ir plašāks raksts - kā notiek darba intervijas Infinity. Ja kādai interesē, variet droši izlasīt un vairs nevajadzēs pašām iet :)
http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=9608
http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=9608
, 01 oktobris, 2009

Meitenes arī strādā uz ielas. Vismaz, kad gāju pieteikties, teica, ka būs jāstaigā pa citiem klubiem, bāriem, pa ielu un jāflirtē ar džekiem, jāpanāk, ka viņi domā, ka esmu gatava uz visu viņu dēļ un jāpārvilina uz šito ūķi un jāpanāk, lai nopērk kaut ko no dārgā gala dzērieniem. Protams, ir arī par pieņemamām cenām, bet tad neko nevarot nopelnīt. Un pateica, lai ar savu puisi par to nerunāju, lai negraujot viņu prestižu. Ha.
, 02 oktobris, 2009

Ko shis klubs var draudet, pieradijumus var dabut, es pati tur izbaudiju vienu dienu ka (cipa) viesmile, no ipasniekiem shaumiga atsaukme, vinji ir divi piushi, viens ka sanarkojies izkatas un flirte ar visam, kaut gan sieva blakus sez un raud par vinja vienaldzibu un aukstumu, plusa vel vinjai vel jajiet stradat.... Vai Tas ir normali!!!!
, 14 oktobris, 2009

Biju uz pārrunām, pat pamēģināju vienu dienu pastrādāt! Šausmas! Sēdējām ar citām oficiantēm, tad bārmene sāka ārdīties- Meitenes, Kārlis teica, kad atnāks un ja visas sēdēs, būs problēmas. Jūs jautāsiet kur ir jāiet? Vienkārši jāiet vazāties pa Vecrīgu, jāmeklē klientus un jāved uz Infinity (gluži kā maukas, tikai maukām ir sutinieri, kas aizsargā viņas, bet nabaga meitenēm tās nav) Nolika fakta priekšā- nav klientu, nav naudas. Tipa, kad nosalsiet, atnāciet padzert tēju, kafiju un atkal ārā pastaigāties.. Es paņēmu savu somiņu un uz mājām... tā bija mana pirmā un pēdējā darbadiena :D Bēdīgi ;(
, 20 oktobris, 2009

Ko var perties, nu smiekligi, konsumacija - ta nav mauciba kas notiek atskiriba citas atputas vietas, kur meitenes par velti adodas arzemniekiem par Essential uzsaukto kokteili, nu vnk smiekligi, saja kluba vismaz ir dota iespeja nopelnit naudu ar pratu, nevis fizisko atdo6anos. Nekada ne prostitucijas, ne narkomanija tur nav. Vienkarshi cik daudz izdzersi, tik daudz ari nopelnisi,pameginiet visu vakaru nosedet ar kautkadu reti pretigu arzemnieku kuram ir nauda,un jabut interesntai vinam tik ilgi kamer vinsh tev uzsauc dzerienus, vins ar tadu domu to dara lai atrak tevi piedzirdit un tad tik uz viesnicu vilkt, izklaizhu vietu apmekletaji neatbrauca seit arhitekturu skatities....!Riga sex turism country skan labak vai ne?Un shi slava nenak no shada tipa klubiem! Ir starpiba Konsumacija-iluzija, un prostitucija-weekenda tusinsh ar pendosu kas ir spilgta paradiba musu Rigas disenes.Konsumacija- Vieglakais veids,ka tik pie vieglas naudas, ja nevari to, ta ir cita lieta, bet sakt kautkadus tik tiesam nepamatotus apvainojumus un uzpusto kritiku verst pret visu, tas ir nozelojumi!"Nabaga arzemnieki" pareizi,lai tik brauc un meslo Rigu ar saviem visadiem izgajieniem, vini ta4u ir tik labi un for6i,jaukie angli un sarmantie italji ha ha, neviens ar kala6nikovu nestav viniem blakus un spiezot uzsaukt kokteili, ja lauj sevi muljkot pa6i vainigi! Vai nav vienalga?! Katrs pelna naudu ka mak! Un par nodokliem, nesmidiniet zilonus zoologiskaja darza, godigie nodokla maksataji...ha ha ha
, 20 oktobris, 2009

Iepriekšējais tiešām labs koments! Ja tā labi padomā un izvērtē visu, tad tā arī ir. Vienkārši Rīga ir tik mikroskopiski maza, ka šādi pasākumi uzpeld ātri un skaļi. Citās pilsētās ir tik daudz šādu un citādu vietu, ka tās vienkārši pazūd pilsētas mutulī kopā ar visām problēmām. Lai gan jāatzīst, ka citur policija strādā pavisam savādāk un arī daudz efektīvāk nekā pie mums un tādēļ arī klientu sūdzības par galīgi kreisām štellēm ir risināmas.
, 20 oktobris, 2009
BULLSHIT!
Salīdzināt prostitūciju un konsumāciju ir kā salīdzināt apelsīnus ar āboliem!
Ejot pie prostitūtas, klients zina, par ko viņš maksās, un tieši to viņš arī saņem par savu piķi.
Savukārt, tas, ko dara Infinity, ir visīstākā krāpšana. Klients tiek maldināts un čakarēts.
Un demagoģija par to, ka viņi (tūristi) paši ir pretekļi, cūkas un pelnījuši "sodu" ir vēl lielāks absurds. Nu un, ka viņi atbraukuši te izklaidēties un meklēties? Pie tā, ka Rīgai tāda reputācija, vainīgi esam MĒS paši nevis VIŅI. Ja jau Infinity tāds "slikto" ārzemnieku soģis, tad varbūt uzreiz lidostā pie geitiem izlieciet savus džekus, kas sadod pa muti (un atņem naudu) visiem atbraukušajiem britiem un spāņiem, kas izskatās atlidojuši "netikumīgu" mērķu vadīti!?
Salīdzināt prostitūciju un konsumāciju ir kā salīdzināt apelsīnus ar āboliem!
Ejot pie prostitūtas, klients zina, par ko viņš maksās, un tieši to viņš arī saņem par savu piķi.
Savukārt, tas, ko dara Infinity, ir visīstākā krāpšana. Klients tiek maldināts un čakarēts.
Un demagoģija par to, ka viņi (tūristi) paši ir pretekļi, cūkas un pelnījuši "sodu" ir vēl lielāks absurds. Nu un, ka viņi atbraukuši te izklaidēties un meklēties? Pie tā, ka Rīgai tāda reputācija, vainīgi esam MĒS paši nevis VIŅI. Ja jau Infinity tāds "slikto" ārzemnieku soģis, tad varbūt uzreiz lidostā pie geitiem izlieciet savus džekus, kas sadod pa muti (un atņem naudu) visiem atbraukušajiem britiem un spāņiem, kas izskatās atlidojuši "netikumīgu" mērķu vadīti!?
, 20 oktobris, 2009

tiešām nav kāda laba cilvēka kas uz darbu ejot vismaz vienreiz dienā izhujārī INFINITY logu? laikam pašam būs tas jāizdara
, 24 decembris, 2009

juuu biju ar uz "bārmenes" amatu. Nošokēja jau lāzerīši un 80's dūmu mākonis. Diezgan prasts tas "darba" devējs arī bija. neliekas ka vairāk par vidusskolu būtu pabeidzis. Sanāca arī runāt ar vienu no "apmeklētājām". Nevarēju saprast vai viņai zobu nav vai viņa vnk latviski nemāk. bet meitene bija sajūsmā par to kas jādara. forši esot iedzert. Pēc tam parakos arhīvos. Jauka tā Vāgner iela. Jau no veciem laikiem tur pēc klubiņa var dabūt istabiņas sev un jauniepazītajiem onkuļiem. Mazliet klonazepāma un tad jau tīri labu čunguru var nopelnīt. Man patika ka tas puisis teica: "Nē, nu tu jau protams vari sēdēt mājās bez darba. 100 lati sanākot"
Ir jau kurām patīk, bet nu arī sētniekam 100 maksā, tā ka tik izmisuši jau nu mēs ar neesam.
Ir jau kurām patīk, bet nu arī sētniekam 100 maksā, tā ka tik izmisuši jau nu mēs ar neesam.
, 15 janvāris, 2010

to fucking Infinity bar +1
to snoopy - pilniga patiesiba! tas nav nekads klubs un nekads bars, tas ir ista mauku maja. Pat galeja gadijuma nevajag tur iet.
piemanis ka muljki - viniem tachu ir vienalga, savejais tu esi vai arzemnieks.
SARKANA GAISMA!!!
to snoopy - pilniga patiesiba! tas nav nekads klubs un nekads bars, tas ir ista mauku maja. Pat galeja gadijuma nevajag tur iet.
piemanis ka muljki - viniem tachu ir vienalga, savejais tu esi vai arzemnieks.
SARKANA GAISMA!!!
, 12 maijs, 2010

Baaac,es arī tad esmu kārtējais cilvēks,kas neaizies uz darba interviju ("tā saukto") :D
, 17 maijs, 2010

man 17.05 jābūt 21.00 uz pārrunām, bet nebūs.
bet sludinājumā ir rakstīts sunset bar, pavisam citā adresē. vai viņi ir saistīti?
bet sludinājumā ir rakstīts sunset bar, pavisam citā adresē. vai viņi ir saistīti?
, 18 maijs, 2010

jā, man arī jāierodas. kas tas vispār par inetrvijas laiku - 21:00?
un tiešām - vai sunset ir siastīts ar infinity?
un tiešām - vai sunset ir siastīts ar infinity?
, 19 jūlijs, 2010

Par šo klubu viss ir tīrākā patiesība , nesen uz turieni aizgāju , draudzene tur agrāk bija menedžere arī īpašnieks man piedāvāja tur strādāt es uzreiz atteicos tāpēc , ka jau bija informācija par to kas tur ir jādara , lielākā daļa darbinieču jau ir ievilktas gultā un īpašnieks uz to spēlē viņam pašam ir draudzene bet ņemās ar citām ...atmosfēra- nekāda ... meitenēm ir jāstāv ārā no rīta lai "koļītu" ārzemniekus kas viņām liktu dzērienus , no atsevišķa dzēriena summas ko jums uzsauc jūs nopelnat 40% .. forši ne :) Jaunā menedžere kas tur strādā ir vnk nenormāla , īsta krievuška , ja redzēs ka kāda cita meitene kas ieies tajā klubā uzreiz sāks ar jums "kasīties" nelaidīs iekšā jo vinja uztrauksies par to ka jūs vinjai būsiet konkurente un neļausiet strādās savu darbu .
, 27 jūlijs, 2010

Cilvēki, jūs domājat ka viss ar ko tur meitenes nodarbojas ir slikti? Mana paziņa par konsumāciju nopelna labu naudu un var sev daudz ko atļauties. Konsumācija nenozīmē ka tev vajag ar kādu pārgulēt...
, 17 augusts, 2010

man sodien jaiet uz tam parunam vagnera iela 8,bet pat nezinu ka sauc iestadi..izlasot visu sho pat negribas domat ka jaiet uz turieni!
uz e-pastu atnaca atbilde,pec cv aizsutishanas no katrines loces ka jaiet uz parrunam 19.30 19.08.2010 bet pec kadam 10min uzreiz zvana menedzere jana un saka to pasu adresi,un ka jaierodas sodien 19.20 ! kkads bezsakars!
uz e-pastu atnaca atbilde,pec cv aizsutishanas no katrines loces ka jaiet uz parrunam 19.30 19.08.2010 bet pec kadam 10min uzreiz zvana menedzere jana un saka to pasu adresi,un ka jaierodas sodien 19.20 ! kkads bezsakars!
, 22 septembris, 2010

es tik varu nobrīnīties...kādā veidā šis bārs var vēl pastāvēt.. brīnums ka viņiem kāds piķis vispār atlec, jo ārzemnieki jau arī nav tik debīli lai maksātu tādu naudu par alkoholu...vairāk kā gadu atpakaļ arī biju aizgājusi uz tā saucamo "darba interviju" protams ka tur ir totālākā konsumarācija... bāra īpašnieks vispār kā narkomāns izskatās...es ceru ka valsts iestādes drīzi likvidēs šo negodīgā biznesiņa mitekli
, 28 septembris, 2010

heh es arī uzķēros uz šitā, aizgāju uz pārrunām kkur Jūnija sākumā, un solīja menedžerīte Jana piezvanīt, bet vel tagad nav piezvanījusi. Un viņās iedotajam numuram ienākošie zvani atslēgti. Un pats interesantākais ka vienu nakti ari nostrādāju, un vispār tur notika kkas nepieļaujams - pati Jana klubā nebija, Bārmene bija piedzērusies galīgā vafelē un pie bāra ārā vēma, Paliku galīgi viena, un tā vel saucās pieklājīga iestāde. un tagad viņiem arī ir sludinājumi,tikai bārs tagad saucās South Park. Tāpēc silti iesaku gribētājiem iet uz pārrunām, neiet , jo tiksiet apmuļķoti tāpat kā es. Jā un par to vadītāju,viņam ir kkāda kaite, nju vienvārd sakot kaut kāda divaina iestāde,kura būtu jaaizklopē ciet.
, 17 oktobris, 2010

Es arī pagājušo ziem biju uz pārrunām. Jau ieejot iekšā un paskatoties kāds tur "interjers" sapratu ka nebūs labi. Vadība - vecis ādas jakā vnk runāja kā pēdējais tips uz šīs zemes...Un tiešām saprotot, ka esmu cerējusi uz reālu darbu burtiski izņirgājās. Es nesaprotu, kā vispār tāda vieta turās....
, 17 decembris, 2010

Infinity klubs bija uz neilgu laiku slēgts, bet tagad atkal atsāk savu darbību, tikai zem cita nosaukuma, bet ideja un kosumācija ir palikusi! Tāda pati mauku māja! Tā kā visi uzmanieties, un neejiet tur ne izklaidēties, ne strādāt!
, 14 janvāris, 2011

Klubs atrodas tajā pašā adresē - Vāgnera ielā 8! Tā kā meitenes uz darba pārrunām neejiet, ja vien neesat padauzas......
, 20 janvāris, 2011

Vispar lieta esot loti nopietna jo sis jaunais klubs ne tikai verve arzemniekus bet ari meitenes uz arzemem sutot, dzirdets ka kada nav atgriezusies, nolaupita laikam. Cilveku tirdznieciba tam visam apaksa slepjaas.
, 31 maijs, 2011

opā. tādas briesmīgas lietas! tad jau laikam uz darba pārrunam par viesmiili nedriikst iet.. :(
, 09 novembris, 2011

Man šodien tā kā būtu jāiet uz pārrunām, bet tagad iestādi saucot "Ekselence" vai kaut kā tamlīdzīgi. Tagad izlasījusi visu šo - noteikti neiešu. Nav ko bojāt sev vakaru, vai ne? Galu galā, cik tas var būt nopietni, ja sludinājumā bija rakstīts: "meklējam jaunas, atrakstīvas meitenes, kuras vēlas nopelnīt". Gribējās uzzināt, kas tas ir.. nu re, laikam uzzināju, tikai ne tajā trakākajā veidā (ne praktiski). Paldies visiem par informāciju, uzskatu, ka esat mani paglābuši.
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari
Infinity bārs, biljarda zāle, Vecrīga, Vāgnera iela 8.