IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Get Adobe Flash player
Klubs Piens, spicāka tusiņu vieta Rīgā, Aristida Briāna iela 9 (vecajā Stricki alus fabrikas teritorijā).

"Piens" ir trīs bārmeņu: Kaspara Poļakova (35), Ģirta Upītša (28) un Mārtiņa Mielava (27) sen iecerēts projekts jeb materializēta doma par savu krodziņu. Kluba "Piens" telpas iekārtotas paša spēkiem kopā ar draugiem, paziņām. 
Interjers ļoti personisks, mājīgs, jūtams ka pie katras lietas piedomāts - skaistas stāvlampas, palmas, ērti kubkrēsli (lūdzu, nejaukt ar klubu krēsliem ;).

Cenas "Pienā" ir demokrātiskas, publika un mūzika patīkama, ne pārāk skaļa (sarunāties var nebļaujot).
Darba laiks: ik dienu no 12:00 - 24... (vai pēdējam apmeklētājam)

klubs/bārs Piens
Aplūkot kopējā kartē

Drošības luksofors

Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.

Info

ik dienu no 12:00 - 24... (vai pēdējam apmeklētājam)
0 Ls
Ir face-control.

Kontakti

A.Briāna 9, Rīga, Latvija
info@klubspiens.lv

Pasākumi

Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.

Trackback(0)

Trackback URI

Komentāri (38)

Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni
artis_ , 22 marts, 2009
0
šeit filmēja raidījumu "Sirmā ēdiena karatē"... 22. martā rādīja pa LNT... vēlāk video skatāms šeit: http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/karate/
Sonic , 22 marts, 2009
0
Esmu par sho vietu dzirdeejis, ka taa esot jauna tusinju vietas sabiedriias kreejumam. Vai vispaar oficiaali ir atveeries?
artis_ , 23 marts, 2009
0
nezinu, bet informācijas par piena bāru pavisam maz
TukTukKasTur , 24 marts, 2009
0
Buus jaabrauc ciemos uz to Piena baaru tad! :)
G47 , 24 marts, 2009
0
Oficiaali veel nav atvērts, tāpēc arī ir tik maz info, bet weekendos it kā ir zīme logā, ka privāts pasākums, bet pēd idejas, cilvēkus jau laiž iekšā un pārdod šmigu par ļoti lētu cenu- laba taktika :)
Zuze , 26 marts, 2009
0
Es pat esmu dzirdējusi, ka patreiz kamēr nav oficiāli atvērts, alkoholu pārdodot gandrīz par pašizmaksu.....
kiky finicky , 29 marts, 2009
0
japp,piemeram,rumkolinja 2,50 Ls :)
sezam , 02 aprīlis, 2009
0
Ar Piena bāru domāju, ka būs viena "problēma", tā kā tas nav vecrīgā un pat ne tuvajā centrā, tad uz turieni aizbraucot būs vien jāpaliek, vai patīk vai nē, jo nav tik vienkārāši, kā vecrīga, nepatīk pārej pāri ielai uz nākamo bāru.
zanez , 04 aprīlis, 2009
0
es tur gribu būt!!!
QW12 , 21 aprīlis, 2009
0
Vietas jau laba, bet vareejaat veel Sarkandaugavaa attaisiit.....taalu no centra ;(
B52 , 22 aprīlis, 2009
0
Nu nav jau nemaz tik tālu! Sarkans arī nebija Vecrīgā, bet tagad Godvils ne tuvu tai! Tie, kuri nevar vairs kājas pavilkt, lai sēž mājās ... :D
artis , 28 aprīlis, 2009
0
sauc kā gribi: bārs piens, piens klubs, piena bārs, bars piens, piens bārs, bet vieta ir laba!

Interjērs 30.gadu stilā, palmas, klubkrēsli, stāvlampas. Cenas samērīgas. Publika, mūzika sakarīga un ne pārāk skaļa, tā lai var sarunāties nebļaujot.
dinchiks , 13 maijs, 2009
0
iesaku aiziet :)
eva , 14 maijs, 2009
0
STraaadaa pa nelegaalo, kas buus janaaks vids vai pvd????
Buzzer , 14 maijs, 2009
0
A man po kaa straada, galvenais, ka laba izklaide un laba atputas vieta!
zilgme , 15 maijs, 2009
0
vai ieeja no 18?
artis , 16 maijs, 2009
0
pagaidām oficiālas informācijas, ka ieeja no 21.g., nav! tāpēc jā, ieeja no 18g. kkā sarežģīti sanāca :D kāds nepateiks kur bija jāliek komati? :P
TheAivarins , 30 maijs, 2009
0
a kas tur ir tas superiigais? patiik, ka daudz cilveeku vai kas?
Piena bāra "FANS" , 11 jūlijs, 2009
0
Nu ziniet, lai arī kāi ir komentāri par to cik tur ir forši, es varu pateikt, kad tas sūkalu klubs ir reāls aplauziens! šodien, kad ir piektdienas vakars, tur pie facecontrol stāv tādi patmīlīgi idiņi, kuriem ir rēli mazvērtības kompleksi un kuri iedomājas, kad pazemojot potenciālos klientus, kas stāv rindā, viņi iemantos baigo respektu!!! Tā kluba sistēma reāli sūkā!
inese , 16 jūlijs, 2009
0
Klīst runas, ka blakus vai netāla no Piena būšot Kefīrs :D
Zanite1 , 18 jūlijs, 2009
0
Es nesaprotu pēc kadiem principiem vini laiz iekšā cilvēkus? Visos klubos ir 18+ vai 21+, bet šeit pie ieejas kaut kads briļains kroplis (atvainojos par izteicienu) ,atļaujas mums skaistām meitenēm pateikt, ka nepatīk mūsu sejas, un tikai tāpec nelaiž iekšā? Kā var kaut ko tādu pateikt persona, kas stradā darbā ,kur mazāk ,vai vairāk ir jākomunicējas ar cilvekiem, neapvainojot tos, viņam kāds ir devis tadas tiesibas, stipri šaubos. Pilnībā piekrītu, ka viņam piemīt mazvērtības kompleksi un neapmierinatiba pašam ar sevi, jo kā gan normals vīrietis spētu ,kaut ko tādu pateikt sievietēm, kuras no acu skatiniem nespēj atkauties visās iespējamās nakts iestādēs. Šādi vini zaude klientus, kuri spētu šo klubu pacelt vel augstākās virsotnēs Rīgā par citām vietām.
niko , 19 jūlijs, 2009
0
Pilnībā piekrītu visiem negatīvajiem komentiem par pretīgo iekšā (ne)laišanas taktiku. Viņi laikam domā ka tādā veidā ceļ savu reitingu - tipa cilvēki gribēs to ko nevar dabūt... phe... pretīgi. Džekiem ne pajokam galvā sakāpis...
Ha ha ha , 21 jūlijs, 2009
0
Ha ha ha, meitenītes, kas bija gan jau manāmi iereibušas un uzskata sevi par baigām lellēm netika ielaistas, gan jau savas bravūrīgās izturēšanās veida...un tagad te čikst.....paagaties pašas un gan jau būs viss kāŗtībā!
klubu apmekletaja , 24 jūlijs, 2009
0
Nevienam neiesaku iet uz šo bāru. Pie ieejas vienmēr stāv nepatīkams frīks, kas saka vienu textu: Mēs laižam iekšā tikai draugus. Hmm, nez kāpēc citas reizes viss bija ok ! Pieklājīgus un skaistus cilvēkus nelaiž, bet pārējos līdzīgos frīkus tur var satikt pa pilnam
LuLu , 25 jūlijs, 2009
0
Jebkuras privātās iestādes īpašnieks ir tiesīgs ielaist savā klubā kādus apmeklētājus vēlas! Protams, ir svarīgi kā atteikums tiek pasniegts un pamatots! Nesaprotu tikai vienu: kādēļ skaistā un pieklājīgā "kluba apmeklētā" tā vēlas iekļūt šajā klubā, ja tur tusē tikai "frīki"! Skaistuļus un cācas var satikt citos Rīgas klubos, piemēram Coyote Fly!!!
informētais , 25 jūlijs, 2009
0
Kaut kur redzēju ļoti labu Piena publikas raksturojumu - "Wanna-be alternative" tipa cilvēki.

Pāris reizes tur esmu bijis (protams, abas reizes pirms ielaišanas nācās atskaitīties iekšā laidējam: kur es citreiz izklaidējos un kāpēc esmu šeit atnācis - tipa, ko es te meklēju) un jāatzīst, ka šis apzīmējums ir ļoti precīzs tās publikas raksturojums.

Domāju, ka drīz viss hype ap pienu norims un īpašniekiem nekas neatliks kā vien nolaisties no pjedestāla un atteikties no līdzšinējās ņirgāšanās - tikai tāpēc, lai spētu izdzīvot.

Aukstajos rudens mēnešos un ziemā pastaiga pa Rīgu vairs nebūs īpaši patīkama nodarbe un cilvēki vairs gluži vienkārši neies tādu gaisa gabalu uz izklaides vietu, kur nemaz nav zināms vai tiks ielaisti... Ar taksi krīzes laikā vidējais aritmētiskais nebraukā un ar savu auto uz BĀRU izklaidēties brauc tikai īpaši izņēmumi.

Laiks visu noliks pie vietas - arī iedomīgo Piena vadību...
biju tur , 25 augusts, 2009
0
galiiiiiigi garām.bārs paredzēts hipija tipa frīkiem,tādus te gaida ar atplestām rokām,savukārt smukas meitenes un džeki,kuriem mati nav līdz pleciem pinkās vai dredos,šeit netiek ielaisti,pateicoties unikālajam radījumam,kurš laiž iekšā.pabiju tur 2 reizes un noteikti nekad tur neatgriezīšos.vienkārši tā mūžīgā stāvēšana rindā kā minimums 40 min un grūstīšanās nav tā vērta.Rīgā ir milzīga izvēle klubos.un pārmest vadībai arī neko nevar,tāda tā viņu ideja.
zemnieks , 27 augusts, 2009
0
Manuprāt lieliska iekšā laišanas taktika, jo normāliem cilvēkiem tiek dota iespēja atpūsties no visādiem Turības studentiem, džekiem ar balkoniņiem, un "skaistajām sievietēm" ar DG aksesuāriem un 3 gramiem smadzeņu. Es nesaprotu - ja jau jūs tur nelaiž iekšā, tad kāda velna pēc jūs par katru cenu laužaties iekšā? Nu ejiet uz essential, opium vai kur nu tur iet "visas smukās meitenes un džeki, kuriem mati nav līdz pleciem".
mojo , 27 augusts, 2009
mojo
Zemniek, kā tavuprāt var noteikt kurš ir "Normāls cilvēks" un kurš nenormāls? Tiešām uzskati ka to nosaka tava apģērba izvēle? Vai varbūt visu mīlētajam iekšā laidējam ir kādas īpašas spējas un viņš prot ieskatīties tavā dvēselē un noteikt, vai esi "normāls"?
zemnieks , 27 augusts, 2009
0
Protams, ka apģērba izvēle liecina par cilvēka raksturu/interesēm/prāta spējām un līdz ar to arī no tā būs atkarīgs tas, kāda atmosfēra valdīs klubā. Tu taču arī, redzot uz ielas vīrieti treņiterpā un kepkā-tabļetkā, aptuveni sapratīsi, kas tas ir par cilvēku un ko no viņa var gaidīt, vai ne? Nu lūk, un šis klubs acīmredzot negrib laist iekšā visādus white sensation tēviņus un beibes, jo viņi ir agresīvi un visdrīzāk sabojātu vakara noskaņu. Es domāju, ja tu aizietu vienkārši saģērbies/usies bez visādiem banāliem un mauciskiem atribūtiem, tad tevi ielaistu, bet tur jau tā lieta, ka tu acīmredzot vislabāk jūties banālā un mauciskā apgērbā, kas savukārt apstiprina tēzi, ka par cilvēka raksturu var spriest pēc ārienes, jo citādi tev nekas netraucētu uzvilkt kaut vai to pašu "frīku" džemperi un kedas, vai jebko citu ne-maucisku un doties iekšā.

Man šķiet, ka Pienam vajadzētu iet vēl tālāk un pie ieejas likt aizpildīt vispārīgo zināšanu ekspress-testu, teiksim 10 jautājumi par aktualitātēm, kultūru utml - tas būtu lielisks facecontrol :)
zinātājs , 27 augusts, 2009
0
Zemniek, cepšanās jau par to ka tur atfiltrēti tiek ne tikai ekstrēmu varianti (urlas, essīša cilvēki utml). Bet arī pilnīgi neitrāli ģērbi ļautiņi (pats esmu bijis klāt un redzējis) - piemēram, džeks = džinsas+vienkāršs krekls+pieklājīga paskata kedas. Turklāt bija kopā ar draudzeni, kas principā izslēdz jebkādu agresijas vai traucējošas uzvedības iespējamību. Klubs tajā brīdī bija pustukšs. Kas tad te vainas? Sejas neiepatikās? Sūdīgs garastāvoklis?
kruumu kantoris , 02 septembris, 2009
0
kaka tas Piens! Lāga pat iekšā nevar tikt! Kaut esi parastais Latvietis, vai Viss D&G vai jebkāds, bez paskaidrojumiem un argumentiem !! Nee un viss Tu ssoreiz netiec!! Riebjas!!!
lauki , 04 decembris, 2009
0
Man pie kājas. Laukos ar čomiem pie veca kultūras nama vienmēr būs foršāk un sirsnīgāk. pienu lejam atejā.
mika , 04 decembris, 2009
0
nu pirmkaart par atrasanaas vietu - no centra ar kaajaam ja iet pa Briaana ielu - 10,15 minuutes...nu NENORMAALI taalu :D tieshaam kaa te viens teica- nevari paiet - seedi maajaas...
Manupraat ir labi ka nav centraa bet ir attaalaak no visas taas drausmiigaas burzmas, patiikamaak...
otrkaart par iekshaa laisanu... nu nezinu vienmeer esmu tikusi ielaista neesmu friiks vai vel kautkas no taa kas te tika mineets kaa pastaaviigaa publika un apsargi liekas ok...aciimredzot pasi vien esat vainiigi...
katraa zinaa ja neskaita to ka vietas ir pamaz piemeeram 5dienaas kad ir vairaak cilveeku, atpuusties var un vieta patiikama man patiik tas ka peec Piena kur var patuseet taa nedaudz mieriigaak un iedzert, ja sagribas kko trakuliigi var iet uz centru un tieshaam arii nav taalu jaaiet
janks , 05 decembris, 2009
0
Vispaar pretiiga vieta... nav ne smakas no omuliiga... vakar es tur pirmo un peedeejo reizi... ssuda DJ, suuda telpas.... skanja peec vella slikta, vienaa putraa...
ex-client , 29 maijs, 2010
0
Biju „Pienā” 2-3 reizes, iepaticies mūzika un telpu izkārtojums. Taču, gribētos arī pateikt par “fejs-kontrolu”. Jā, kā es to sapratu no apsargu vārdiem, klubs pozicionē sevi kā “bogemas” vai “rādošās elites” tusiņu vietu, kāpēc cilvēka piederību šīm aprindām novērtē kāda resna būtne bez jebkādām intelekta pazīmēm uz izteikti provinciālās sejas?

Jā īstie publikas atlases kritēriji ir citi, piemēram, tautība vai apmeklētāja izskata homoseksuālitātes pakāpe, kluba administrācijai ir jāpublicē tos atklāti, neslēpjoties aiz nekonkrētiem formulējumiem un apzinoties iespējamas sekas. Jā galvenais kritērijs ir apsarga atmiņa, klubs vienkārši zaudē lielu naudu, jo viņu seju iegaumēšanas spējas bieži vien ir apšaubāmās.

Izteikšu kluba administrācijai priekšlikumu padomāt par klientu datu bāzes veidošanu.

Ar cieņu
Jūsu bijušais klients.
haba , 28 februāris, 2011
0
*&^%, KĀ VAR PIEZVANĪT PIENAM??? BESĪ!!!
xo , 28 februāris, 2011
0
Piens ir pārāk KRUTS, lai būtu sakontaktējams pa telefonu.

Rakstīt komentāru

mazāks | lielāks
security image
Lūdzu ieraksti attēlā redzamo drošības kodu

busy
Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT