Franču bārs / La Belle Epoque
Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
La Belle Epoque jeb bārs Franči, Mazā Jaunavu iela 8 (ieeja no Mazās Monētu ielas), Vecrīga. Salīdzinoši mazs bārs pagrabstāvā - bāra lete, galdiņi, gandīz vienmēr valda kņada, skaļa jautrība, nepiespiesta gaisotne un lētas cenas alkoholam. Laba vieta kur iedzert alu vai ko stiprāku pirms došanās uz nakts klubu. Publika visdažādākā - jaunieši, tūristi.
Cenas: LB šņabis 0.70Ls, Cēsu alus (0,5 l) 0.80Ls, Rīgas šampanietis 1.20Ls.
Darba laiks: no 1-dienas līdz 4-dienai no plk. 17:00 - pēdējam apmeklētājam. 5-dien,6-dien,7-dien: slēgts.
Priekšstatam par bāra atmosfēru šis video:
Drošības luksofors
Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.
Info
No 1-dienas līdz 4-dienai no plk. 17:00 - pēdējam apmeklētājam. 5-dien,6-dien,7-dien: slēgts.
Nav
Kontakti
Mazā Jaunavu iela 8, Rīga, Latvija
67212280
Pasākumi
Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.
Grāmatzīme
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (27)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 12 marts, 2009

"Franču bārs" jeb "Franči". Šeit ir lētākais alus vecrīgā un vienmēr ļoti piebāzts. Skaidrā no tās vietas es ceļu uz mājām nevarētu atrasts bet tā kā skaidrā no turienes nekad neiznāc tad problēmu nav... :D
, 12 marts, 2009

Es neesmu bijusi šājā vietā, bet ir dzirdēts, ka viss ir tik lēti, tik lēti, ka nevar nepielilllllāties! :D
, 01 maijs, 2009

Fran4i ir the best dzerstinja vieta...esmu tur bijusi tikkai 5 reizes,bet taa vieta vnk liek atgriezties atkal un atkal!!!.
un skaidraa tieshaam no turienes neiziet! :D:D:D
un skaidraa tieshaam no turienes neiziet! :D:D:D
, 13 augusts, 2009
Franču bārs pat trešdienas naktī pārbāzts. Atrast var pēc cilvēku bara kas koncentrējas uz ielas pie ieejas - iekšā tāds stūķis ka ik pa brīdim jāiet ievilt elpu :D
, 13 augusts, 2009

Jauka vietina kur labi atpusties un iegut jaunus draugus.es pec savas pieredzes.katru reizi cik esmu tur, vnm pilns...ziniet kas nav bijis aizejiet ievertejat, nenozhelosies, akcijas ar tur ir.
bars atrodas netalu no rigas domes, "kabatas",flame"..nju ta isi.
maybe shodien ar aizieshu ja nebus slinkums...tiekamies tur.ap 23 vai 23.30
bars atrodas netalu no rigas domes, "kabatas",flame"..nju ta isi.
maybe shodien ar aizieshu ja nebus slinkums...tiekamies tur.ap 23 vai 23.30
, 14 augusts, 2009
beidzot atcerējos "Franču" spec super truper koktēli:
Ābolu pīrāgs - šotiņā ielej šņabi (vislētāko protams), nedaudz iepilina ābolu sulu + kanēlis un apelsīna gabaliņš!
ja šito pasūtīsi tad tevi uztvers kā savējo! 100 punkti! vai arī nē :D
vēl svarīgi skaļi bļaustīties, žestikulēt ar rokām un protam dzert!dzert un piedzerties!
ak šīs manas patīkamās, nostaļģiskas atmiņas... :P
Ābolu pīrāgs - šotiņā ielej šņabi (vislētāko protams), nedaudz iepilina ābolu sulu + kanēlis un apelsīna gabaliņš!
ja šito pasūtīsi tad tevi uztvers kā savējo! 100 punkti! vai arī nē :D
vēl svarīgi skaļi bļaustīties, žestikulēt ar rokām un protam dzert!dzert un piedzerties!
ak šīs manas patīkamās, nostaļģiskas atmiņas... :P
, 16 augusts, 2009

Heh mana miilaka vieta startam uz jebkuru klubu, bet reizem talak par to pagrabu neizdodas tikt :D :D
, 22 augusts, 2009

vai tad tā tiešām ir, ka franči svētdienaš ir slēgti?
man tā šķiet, ka ir sanācis tur arī svētdienā būt...
man tā šķiet, ka ir sanācis tur arī svētdienā būt...
, 22 augusts, 2009
zvanīju uz Frančiem... teica ka strādā no 1-dienas līdz 4-dienai no plk. 17:00-...
5-dien,6-dien,7-dien slēgts. kāpēc 5-dien nestrādā? mistiski...
5-dien,6-dien,7-dien slēgts. kāpēc 5-dien nestrādā? mistiski...
, 05 marts, 2010

alus ir apbrīnojami lēts un apbrīnojami nedzerams, bet, ja tiek tam pāri, tad koma garantēta. =]
, 14 jūlijs, 2010

Franči nestrādā tikai pirmdienās, kāda muļķības,ka 5dien, 6dien un 7dien slēgts vēl pirms 2 nedēļām biju 6dienā iegrizusies un līdz pēdējam apmeklētājam strādā, tā kā tik uz frančiem :)
, 21 septembris, 2010
Letaakais alkahols un labaaka atmosfera,lai iesilditos pirms doshanas tuure pa klubiem!
, 05 decembris, 2010

Šajā vietā visi,arī pirmo reizi būdami var justies kā savējie :)
Aliņš lēts,atmosfēra super,mūzika laba, cilvēki draudzīgi, dažreiz prasās vairāk vietas, bet varbūt arī tā burzma pieder pie pasākuma :D
Bet skaidrā tiešām neiznāksi :D Šajā vietā pieredzēti daudzi neaizmirstami, bet miglaini brīži :D
visi uz frančiem! :D
Aliņš lēts,atmosfēra super,mūzika laba, cilvēki draudzīgi, dažreiz prasās vairāk vietas, bet varbūt arī tā burzma pieder pie pasākuma :D
Bet skaidrā tiešām neiznāksi :D Šajā vietā pieredzēti daudzi neaizmirstami, bet miglaini brīži :D
visi uz frančiem! :D
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari