IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Get Adobe Flash player
Šī izklaides vieta ir pārtraukusi savu darbību.
POST CLUB naktsklubs, Raiņa iela 14, Jelgava.

2009. gada 20.februarī Jelgava piedzīvojusi jauna kluba “POST” atvēršanos, kas atrodas kādreizējā Jelgavas Pasta ēkā Raiņa ielā 14.

Klubā pastāvīgi risināsies tematiski pasākumi ar šovprogrammām un pazīstamākajiem Latvijas dīdžejiem.

Interjārs: vēsturisks, pasta māja celta 1938.gadā, augsti griesti, lustras.

Klubs atvērts: visu nedēļu  (izņemot 1dienas & 7dienas) no 22:00 līdz 6:00 rītā.

priekštatam par klubu šis video:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Aplūkot kopējā kartē

Drošības luksofors

Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.

Info

visu nedēļu (izņemot 1dienas & 7dienas) no 22:00 līdz 6:00
1-3 Ls

Kontakti

Raiņa iela 14, Jelgava, Latvija
20220424
www.post-club.lv
info@post-club.lv

Pasākumi

Nav informācijas par gaidāmiem pasākumiem.

Trackback(0)

Trackback URI

Komentāri (45)

Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni
Lienīte , 21 februāris, 2009
0
Atklāšanas dienā pirmais iespaids brismīgs.
Peļķe pīpētavā, gardarobē jāgaida pus stunda lai paņemtu savu jaku, un vel 10 minūtes tev viņu meklē.
Andis , 21 februāris, 2009
0
Pirmā diena varbūt nebij pati labākā, bet gan jau viss buus labi!!!
Sametis , 21 februāris, 2009
0
..kamēr iestrādāsies, nu ziniet, kā ir... kamēr visu jauno palaiž, nogludina.
Neapmierinatais , 21 februāris, 2009
0
stulbums, rakstīts, ka ieeja no 21:00 bet atvērās tikai 23:00, takā biju aizgājis uz 21:00 tad nu nācās 2 h gaidīt salt... patīkami...
meiteņu tualete apludināta, klubā svaigs gaiss ar pipargāzes apvienojumu :D dūmi aumaļām ka elpot nav ar ko.. nekāda kondicioniera...
**** , 21 februāris, 2009
0
esiitis jelgavaa .....
sabiedriba .... Jelgavas caces un muziki
saldi gan skarbi .... pamatiigi iesuukaa !!!
neirologs , 21 februāris, 2009
0
nu neleciet virsū jaunajam klubam. labi atzīsim, bija daudzas kļudas un mīnusi, bet tā gadās visiem klubiem. ;) es domāju, ka ar laiku tuvāko viss tiks uzlabots un tiks pie visa piestrādāts. kā nekā atvērt klubu nav joka lieta! ;)
apmeklētāja , 21 februāris, 2009
0
manuprāt lieliska vieta, kurai paredzama attīstība, tas nekas,ka dažas kļūmes pirmajā vakarā -to visu var uzlabot! p.s. tas kurš raxta par publiku- a, ko tu gribēji urlas redzēt tajā klubā vai? tad ej uz Tonusu! Post club ir domāts normālai publikai!!!!
... , Zemu vērtētie komentāri [Rādīt]
Sametis , 21 februāris, 2009
0
Un - tiešām tur viss tik nejauki?
Zlak , 21 februāris, 2009
0
tā noreklamēja,bet aizejot smaga vilšanās,ideja jau laba,bet nekas vairāk,sorry bet par vienu apmeklētāju mazāk!
Aija , 22 februāris, 2009
0
Amosfēra i r super,un tas ir pats galvenais!!!Labākā vieta Jelgavaaa..viennozīmīgi!
Magone , 22 februāris, 2009
0
Vienreiz biju otreiz neiešu! :]
Juris , 22 februāris, 2009
0
Oij, domāju, ka par spīti tām pāris lietām, kas tur daudzus neapmierināja, vēl pāris reizes aiziešu, jo gan jau ar visu tiks galā. Tā jau ir..,padomāju, kā būtu, ja uzlabotu garderobi, ja iztīrītu vecās pasta tualetes trubas būtu forši, un tas nav nemaz neiespējami. pāris dienas uzlabošanai un es esmu atpakaļ. labprāt.
PS. Biju neapmierināts, taču zinu, ka būs labāk.
Vīrs melnā , 22 februāris, 2009
0
Nē es uzskatu ka viss ir oky! Jo par cik telpas ir vecas, tam visam ir nepieciešams laiks lai visus sīkumus pieslīpētu! Forši ka aicina viesmāksliniekus, meitenes dejo, gaismas un dūmi ir, laba mūzika arī! Protams vienmēr būs kāds kam kaut kas nepatiks, bet to nu mēs zinam, ka viedokļi un prasības vienmēr atšķirsies :)
Vienīgais ieteikums-garderobē nevienu citu kā darbiniekus neielaist!!!!!!!
par publiku , 23 februāris, 2009
0
jus maldaties ja sakat ka paredzets normalai publikai, klubs jau butu ok ja nebutu visas tonusa slampas savilkusas!neka vairak tur neredzeju ta pati publika kas tonusa, atskiriba tonusa piparugazi tev neredzet! :D kluba labas iezimes bija tas ka bija patikami apsargi! :D bars pa vidu un no bara 1.5m attaluma gar sienu ir kresli kuri visi bija rezerveti!Skumji jo dancefloor pilnigi nekads... =/ pipetava galigs sviests, toaletes neparak... =/ katra zinja darba daudz bet ka zinam sis telpas nedrikst remontet vai parbuvet taka bus diezgan sarezgiti!un skumji ir tas ka vini nav padomajusi par Dj!loti saurs sturitis!Baru labak vareja kaut kur mala nolikt Dj kkur skaistak un bik vairak vietu iedot un visbeidzot nah tik daudz kreslus?!
Kaimiņš , 26 februāris, 2009
0
Vairs neiešu uz šo klubu ! Pirmais iespaids ir radies !

Domāju, ka par sīkumi un niances bija jāpārdomā iepriekš. Bet, ja paši netiekat galā, tad bija jāpieaicina speciālisti !

Iespējams reklāmas naudu vajadzēja izmantot toletēs kur bija tikai 2 pisuāri uz to ajomīgo baru.

Vaitomēr neraklamēties vispār, kamēr viss nav savest kārtībā.

Tagad ir jau par vēlu.
Dzerajs :D , 06 marts, 2009
0
Oi kāda anti reklāma POST CLUBAM..... izskatās, ka ne viens vien neapmierinātais.... Katrā ziņā tas laikam vairāk attiecas uz Jelgavniekiem :D
J , 06 marts, 2009
0
Nesaspringstiet! Antireklāma ari ir reklāma - un ja cilvēki kaut ko raksta, tas nozīmē ka interese ir!! Nekad neko nevar izdarīt tā lai 100% visiem patīk un ir labi. Visu cieņu PostClub - šajos laikos atvērt jaunu izklaižu vietu, tas ir drosmīgi. Veiksmi jums - Post Club!!! Noteikti aizbraukšu līdz jums kautkad!
vērīgais , 06 marts, 2009
0
kā redzams, šim klubam 4 ar pusi zvaigznītes... tad jau vairākumam tomēr patīk...
Nesaprotu , 08 marts, 2009
0
Lūk nesaprotu, tik daudz negatīvu atsauksmju, bet atrodas pie top novērtētākajiem klubiem!
red , 09 marts, 2009
0
Es nezz kaa jums bet norm vieta! Pagaidam tik sākas paplašinātiespacietību! Vienīgais kas man nepatika bija tas ka nelaiž ārā, jo tajā pīpētavā saugktdamā redzēt neko nevar,un alus maksā 1.80 nerunājot par pārējo alko! Bet tāa Ok
aakjis , 10 marts, 2009
0
kas taas par cenaam??! alus 1,80!!! wtf!! ?alkohols tiesham dargs.
7 , 12 marts, 2009
0
normala reklama bet tonusa tomer labak un alko letaks jotagad akcijas ir pie viniem uz alko.taka pats tiki iesu uz TONUSS.Un visus saucu uz TONUSS bus jautri tur
jelgavnieks , 15 marts, 2009
0
man īpaši nekādu pretenziju nav pret šo klubu, pirmais iespaids labs. vienīgi šis klubs nav domāts lielai publikai, jo ir maziņš dancefloor un tualetes. ja pabīdītu tās abas galdiņu platformas maximāli uz ieejas galu, kur ir tukša vieta, vāji dzirdama mūzika un neviena cilvēka, tad dancefloor būtu daudz lielāx. un pie galdiņiem parasti cilvēki runājas, tādēļ pabīdot to visu uz to galu, būtu mazliet klusāk. labāk gan sēdētājiem, gan dejotājiem. nav jau tiem visiem galdiem jābūt tieši pretīm bāram. un žēl, ka nelaiž arī tos urļikus, kuriem pāri 21! bet nu labāk ir nekā tonusā, kur vnm ej ar bailēm, nedabūt pa seju.
Aljuks , 21 marts, 2009
0
nezinu ko jūs te noliekat, cik esmu bijusi man ir paticis tiešām super, ja gribi atpūsties tad ir labs, mūzika ok, vietas arī pietiek, un tualetes nav nemaz tik briesmīgas, dzirdēju ka pirmajās dienās bijis kā bijis, bet cik tagad nācies pabūt neko sliktu nevaru teikt , Patīk man tā atmosfēra ;)
El4a , 23 marts, 2009
0
Atmosfeera super...dibinaatajs ir ljoti jauns un izmeegina roku klubu sfeeraa, taa ka piedosim vinjam un dosim padomus un uzlabojumi buus, jo protams JUMS ka publikai ideju daudz!!! labaaka vietinja Jelgava kur atpuusties :)
konfektiiite , 25 aprīlis, 2009
0
Lūdzu, draudzīgāku apsardzi..
Kaut vai fakts, ka uz letes nedrīkst dejot puiši..- nu c-moon, kādēļ man jāskatās uz beibēm, kuras sver 100kg, rāpjas uz letes un tirina savu celulītu, ja tajā pašā laikā uz letes var dejot foršs puisis?
Apsardze varētu vairāk kontrolēt tādus, kas uzmācas meitenēm, kuras dejo uz letes, grābstoties viņām ap kājām un turot kurpes.
Es saprastu ja puisis būtu pamatīgā alkohola reibumā un uz letes nespētu nostāvēt, bet puisis bija ok, nebija piedzeeries un dejoja labi- 100% labāk par dažu labu celulītainu puskuili..(bet tā jau bija tikai tā ēnas puse)
Tagad par pozitīvo- ļoti patīkama un baudāma mūzika, ļoti jauki bārmeņi- ātri strādā, ir komunikabli un tiešām mīļi apkalpo.. :)
Pie ieejas arī stingri tiek kontrolēti papīri, tas bija patīkami, jo vakara garumā vismaz nebija jāskatās uz mazajiem, kuri pat nav pilngadīgi, bet ko varbūt vairāk varētu kontrolēt- agresīvos cilvēkus.. man kā meitenei ne reizi vien bija jāsastopas ar rupju attieksmi ne tikai no meitenēm, bet arī no puišiem(kā par brīnumu), pilnībā pieņemu, ka tas bija tādēļ, ka vinji iepriekš bija smagi pietesušies..(bet tas tā..) Piemirsu vēl piebilst, ka apsardze
loti operatīvi uzturējās smēķētavā, kur reizumis rieda kautiņi vai kādas citas nesaskaņas..
tas nu ir amns viedoklis, bet visā visumā man ļoti patika- un ar nelieliem uzlabojumiem, šis klubs būs super!! lai veicas.. ;)
18 , 03 maijs, 2009
0
nju foršiņš klubiks.
jauka atmosfēra. laba mūzika. izdejoties var ne pa jokam :)

man viss patika. Labākā vietiņa Jelgavā! viennozīmīgi :)
iiiii , 04 maijs, 2009
0
jā, dokumentus tur tiešām pārbauda visie laikam. Man tur patīk, tāda pozitīva vietiņa, ar toletēm tur viss ir o.k., un ar gardarobi ar nekādu problēmu nav, tā ka Post club ir pacentušies par mūsu labsajūtu :))
davis , 05 maijs, 2009
davis
Vai tik iepriekšējā komenta autors nav kāds no Post Club administrācijas? :D
smanta , 22 maijs, 2009
0
ļoti nepatīk šis jaunais klubs... vietas trūkuma dēļ ir ļoti agresīva publika.. vienā no retajām reizēm, kad tur biju - draudzene pat pļauku izpelnījās, jo nejauši uzgrūdās kādai meitenei...arī es personīgi katru reizi izeju ar kādu zilumu vai atsistu kāju (kad kāds milzonis uzstampā)... arī alkohols dārgs..
Alysha , 24 maijs, 2009
0
Kas tās par muļķībām? Vakar biju šajā klubā, superīgi atpūtos un agresīvu publiku nemanīju. Jā, bija daudz cilvēku, līdz ar to sanāk kādam netīšām uzgrūsties vai kāds uzgrūžas Tev, bet uzreiz tiek izteigta atvainošanās un pat izmaksāts dzēriens :) Arī meitenes bija ļoti draudzīgas un izpalīdzīgas. Tā kā atmosfēra ideāla! Par to protams gādāja dīdžeji, kuru mūzikas izvēle bija piemērota jebkura gaumei. Izdejoties šajā vietā var!
VIVI , 12 jūnijs, 2009
0
NU MOINS TAUTA, JUMS KO ŠĶŪNI LAUKA VIDŪ UZCELT UN IEKŠĀ PLAZMAS TELVIZORUS TAPEŠU VIETĀ UN ĀRĀ STRĪPU AR TĀM PLASTMASAS ATEJĀM??? KO VAR CEPTIES - NEEJ, JA TEV NEPATĪK :@
Me , 27 jūlijs, 2009
0
Ļoti nepatika. Vienu reizi aizgāju, vairs neiešu. Vietas, kur dejot galīgi nav, noformējums tizls, nav ar ko elpot. Mūzika galīgi garām. labāk uz tōnusu! tur vismaz ir daudz vietas, lai varētu izdejoties kārtīgi.!
Ewe , 03 septembris, 2009
0
pēc komentāriem sanāk,ka tā ir galīga bedre?tā tad nav jēga braukt?
Superīgā , 09 septembris, 2009
Superīgā
aizbraucu tādu gabalu,no Kuldīgas līdz Jelgavai, un tāda vilšanās.
tualetes šausmīgas,kkādas slampas mēģina tēlo varones,ne īpaši patīkami.
bet vērtējiet paši.
keratina , 13 septembris, 2009
0
pirmo un pēdējo reizi tur-tāda smaga vilšanās:(:(..ieejot apsargi dokumentus nepārbauda, garderobi pirmajā brīdī nevar atrast un, kad atrod, iespaids drausmīgs, mūzika abās lejējās zālēs daudz par spēcīgu ausīm..ujn galīgi nedejojama..atrados tur ar vates gabaliņiem ausīs:D

augšā, kas notika nebija skaidrs..
pīpētava, tur tak elpot nav ko..
tualetes-izlietnes, kriminālas, ūdeni noraut nevar..
un visi vecais interjers tas nav priekš manis..
eju labāk uz Krekliem, kur nav cilvēku vairs, bet labāk uz Tonusu, tur jūtos kā mājās un viss ir daudz modernāks, galvenais, ka mūzika laba un daudz pazīstamo..

kailaa , 13 septembris, 2009
0
Kautkā neriktīgi... Afišā rakstīts, ka šonedēļ strādā visu nedēļu, bet, ja palasa mājaslapā, tad tur savukārt-3,4,5,6 dienās un cena ar nav minēta!!! :( Gribu svētdienas dienā aiziet uz klubu, bet nezinu cik maksās ieeja!!! DUSMAS!!! Ja jau nevaru atrast, tātad neiešu!!! :@
oto , 29 septembris, 2009
0
Man ļoti garšo viņu alus.Vieta laba.Mūzika normāla.Man tiešām patīk.
oga , 05 oktobris, 2009
0
kops atvera so klubu, esmu tur bijusi neskaitamas reizes..muzika ir laba vienmer, iznemot 4dienas, kad ir R&B vakari..vispar jasaka, ka klubs ir diezgan progresejis, kops atversanas...
p.s.-neesmu no administracijas un nestradaju kluba!
Rīdziniece.... , 06 oktobris, 2009
0
Njuuu...Biju vienu pavisam īsu reizi - par tualetēm, garderobēm un citādām telpām nemāku teikt... Deju placis tiešām pašaurs, bet patika, ka lielākā daļa apmeklētāju bija džeki :) Mūzika nav īsti manā gaumē, bet kreklos jau arī vairs nelaiž sakarīgu mūziku... Vismaz todien bija kaut kāds točna 60-90 gadu murgojums :(
Tonusu nevienam neieteiktu... Man kā meitenei arī nepatīk noskatīties uz mūžīgajiem kautiņiem un mūzika tur garām...

Vārdsakot nākas atzīt, ka Jelgavas klubos vairs nav ko meklēt :( Un Rīgas klubos arī nekā jēdzīga nav :(
Duudinjaa , 14 novembris, 2009
0
Klubs vienkārši perfekts! ideāla atmosfēra, telpas...
Smuki puiši! ^^ Laba mūzika! :))
....... , 21 novembris, 2009
0
nu ko tad? iet vai neiet uz Postclub?? tik daudz neapmerinātu cilvēku, bet tomēr ir arī pozitīvas atsauksmes.
BET RĪGĀ KLUBI IR PERFEKTI...LaRocca, Godvil utt...labāk nekā Jelgavā, bet tiešām liels prieks par to, ka ir Jelgavā klubi, kur var forši patusēt.
bljatj- urlas šeit, urlas tur, urlas, kautiņi... uuuuuuuuuu...uuuuu... un kas par to? baidāties?
anonima post apmekletaja , 23 novembris, 2009
0
varetu domat ka jelgava ir las vegasa un kluba apmekletaji ir augsta ranga slavenibas. kada publika, tads klubs. kad pirmo un vienigo reizi tur biju, publika bija siiki knaukji sanakushi uztaisit lielo dzershanu. nav spejigi maksat par labakam izklaidem, bet mute lidz ausiim!
MinkaPinka , 29 novembris, 2009
MinkaPinka
Posts ir studentu mājvieta un Jelgavas jautrākā vieta!
ok, katram klubam gadās kļūdas, bet tās tiek labotas.
un tie,kas šeit tusējas bieži zin,ka dīdžeji šeit iegriež vērienīgas ballītes. atmosfēra un cilvēki šeit ir čikiniekā. un pasākumi ir vnk perfekti- no vnk chill pasācieniem līdz pārsteidzošām putu ballītēm! :D

Rakstīt komentāru

mazāks | lielāks
security image
Lūdzu ieraksti attēlā redzamo drošības kodu

busy
Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT