IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:

Speciālie piedāvājumi

bārs CUBA, Jauniela 15, Vecrīga.

Cuba Cafe ir kokteiļbārs vecrīgas sirdī. Ar vieglu, radošu atmosfēru, labu kokteiļu kvalitāti, draudzīgu un laipnu personālu.

Strādājam visas dienas no plkst 12 : 00 līdz pat, ļoti iespējams, pēdējam klientam.

Tā veidotāji, Arnis un Miks, pēc ilgu gadu domāšamas nolēma atvērt autentisku bāru Kubai. Kā saka Arnis:" Es katru gadu braucu uz Kubu, lai pētītu un veidotu Cuba cafe autentiskāku." Un Miks apgalvo:\'\' Nuu, galvenais, lai neviens nedejo."

Oficiālais twitter profils - http://twitter.com/#!/cubacafe

Bildes šeit.

Aplūkot kopējā kartē

Drošības luksofors

Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.

Info

Ik dienu no plkst.12:00-...
Bar
Alkoholiskie no 18+

Kontakti

Jauniela 15, Rīga, Latvija
67224362
www.cubacafe.lv
cafecuba@inbox.lv

Pasākumi

Shoob-A-Dub

Par mūziku rūpēsies mixmasters AG! Sestdiena, 02. Jūn. 22.00

Trackback(0)

Trackback URI

Komentāri (10)

Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni
Al+na , 29 jūnijs, 2009
0
Perfekta vieta!
atmosfēra, mūzika, cilvēki.. viss tik mīļi un feini!
Lu-Lu , 06 jūlijs, 2009
0
Pēdējo reizi, kad biju iegriezusies Cuba, tad uzturēties nebija iespējams! Likās, ka kāds bikses pielicis, tā pēc WC nesa!
davis , 06 jūlijs, 2009
davis
Es tur biju pirms kāda pus-gada. Iegāju, vienreiz ieelpoju, pagriezos un aizgāju... :( Tātad tas smaķelis tur tāda parasta parādība. Vāks kaut kāds!
bamba , 11 augusts, 2009
0
cuba buba.... besī tie krāsainie kas tur bieži vazājas. Es laikam esmu rasists...
bumbachka , 11 augusts, 2009
0
ooo.... nu šajā vietā topā ir laimīgās stundas - kad maksā par 1, bet saņem 2 :)
tas ir to vērts :D
Hi hi , 11 augusts, 2009
0
Ir nācies iet garām. Vienmēr tur sēž panki, hipiji spēlē kārtis un izskatās, ka viņiemt tā samaka arī netraucē :D Man pietiek ar skatu no malas, es tur nemaz nevēlos ieiet....
P.S. Man nav nekas pret pankiem un hipijiem :D Vnk no malas skjiet, ka tada publika tur iet, tas arii viss :) Taa teikt katram sava vietinja
artis , 11 augusts, 2009
0
skatījos bildes... interjērs foršs! kā ar to WC smaku tagad augustā 2009. ?? :)
davis , 13 augusts, 2009
davis
Vakar ar gaisu bija viss ok. Tiesa abu ieeju durvis bija līdz galam vaļā - laikam vēdināja.

Btw, ja kāds dzērienkartē ierauga "Cuba alus" par 2Ls 0.5l tad nepārprotiet - tas nav nekāds īpašais alus no Kubas - tas ir tas lētais Aldara čurūdens, turklāt no pudeles ne izlejamais. Iespējams ka tas citiem ir automātiski pašsaprotams, bet man, tiesa - jau manāmi iereibušam, sanāca pamatīga vilšanās...
alina , 27 augusts, 2009
0
augustaa nekadas wc smakas nebija.. ))
IlaBei , 25 marts, 2010
0
Kāda mūzika tur tiek spēlēta??

Rakstīt komentāru

mazāks | lielāks
security image
Lūdzu ieraksti attēlā redzamo drošības kodu

busy
Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT