Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Speciālie piedāvājumi
bārs CUBA, Jauniela 15, Vecrīga.Cuba Cafe ir kokteiļbārs vecrīgas sirdī. Ar vieglu, radošu atmosfēru, labu kokteiļu kvalitāti, draudzīgu un laipnu personālu.
Strādājam visas dienas no plkst 12 : 00 līdz pat, ļoti iespējams, pēdējam klientam.
Tā veidotāji, Arnis un Miks, pēc ilgu gadu domāšamas nolēma atvērt autentisku bāru Kubai. Kā saka Arnis:" Es katru gadu braucu uz Kubu, lai pētītu un veidotu Cuba cafe autentiskāku." Un Miks apgalvo:\'\' Nuu, galvenais, lai neviens nedejo."
Oficiālais twitter profils - http://twitter.com/#!/cubacafe
Bildes šeit.

Drošības luksofors
Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.
Info
Ik dienu no plkst.12:00-...
Bar
Alkoholiskie no 18+
Pasākumi
Cilvēki, kam patīk šī vieta
Grāmatzīme
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (10)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 06 jūlijs, 2009

Pēdējo reizi, kad biju iegriezusies Cuba, tad uzturēties nebija iespējams! Likās, ka kāds bikses pielicis, tā pēc WC nesa!
, 06 jūlijs, 2009
Es tur biju pirms kāda pus-gada. Iegāju, vienreiz ieelpoju, pagriezos un aizgāju... :( Tātad tas smaķelis tur tāda parasta parādība. Vāks kaut kāds!
, 11 augusts, 2009

cuba buba.... besī tie krāsainie kas tur bieži vazājas. Es laikam esmu rasists...
, 11 augusts, 2009

ooo.... nu šajā vietā topā ir laimīgās stundas - kad maksā par 1, bet saņem 2 :)
tas ir to vērts :D
tas ir to vērts :D
, 11 augusts, 2009

Ir nācies iet garām. Vienmēr tur sēž panki, hipiji spēlē kārtis un izskatās, ka viņiemt tā samaka arī netraucē :D Man pietiek ar skatu no malas, es tur nemaz nevēlos ieiet....
P.S. Man nav nekas pret pankiem un hipijiem :D Vnk no malas skjiet, ka tada publika tur iet, tas arii viss :) Taa teikt katram sava vietinja
P.S. Man nav nekas pret pankiem un hipijiem :D Vnk no malas skjiet, ka tada publika tur iet, tas arii viss :) Taa teikt katram sava vietinja
, 13 augusts, 2009
Vakar ar gaisu bija viss ok. Tiesa abu ieeju durvis bija līdz galam vaļā - laikam vēdināja.
Btw, ja kāds dzērienkartē ierauga "Cuba alus" par 2Ls 0.5l tad nepārprotiet - tas nav nekāds īpašais alus no Kubas - tas ir tas lētais Aldara čurūdens, turklāt no pudeles ne izlejamais. Iespējams ka tas citiem ir automātiski pašsaprotams, bet man, tiesa - jau manāmi iereibušam, sanāca pamatīga vilšanās...
Btw, ja kāds dzērienkartē ierauga "Cuba alus" par 2Ls 0.5l tad nepārprotiet - tas nav nekāds īpašais alus no Kubas - tas ir tas lētais Aldara čurūdens, turklāt no pudeles ne izlejamais. Iespējams ka tas citiem ir automātiski pašsaprotams, bet man, tiesa - jau manāmi iereibušam, sanāca pamatīga vilšanās...
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari