IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:

Speciālie piedāvājumi

Bārs • restorāns • disco

Atrodamies pašā centrā , Kaļķu ielā 11, 101m no LAIMAS PULKSTEŅA Vecrīgas virzienā .

Feina vietiņa kur paēst, kā arī  iedzert grādīgus kokteiļus un vakarā padejot.

Jautājumu - atbilžu nr.67220556

Pavisam jauna ēdienkarte.

Hokejs un futbols uz LIELA TV ekrāna!

Darba laiks: 1-dien līdz 4-dien: 09:00-04:00; 5-dien un 6-dien: 09:00-06:00

Oficiālais twitter profils - http://twitter.com/#!/barmadhouse

Oficiālais facebook profils - http://www.facebook.com/barmadhouse?sk=wall

Aplūkot kopējā kartē

Drošības luksofors

Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.

Info

1-dien līdz 4-dien: 09:00-04:00; 5-dien un 6-dien: 09:00-06:00
Nav
18+

Kontakti

Kaļķu 11, Rīga, Latvija
67220556
madhouse@madhouse.lv

Pasākumi

Ceturtdienas Elementi

Kopā ar DJ Rob4real Ceturtdienā, 24. Mai. 21.00

DJ Rob4Real

Mad House rezidents gādās par piektdienas vakara ballīti. Piektdiena, 25. Mai. 22.00

DJ VIP

Mūzika no oldschool līdz easy house! Sestdiena, 26. Mai. 22.00

Ceturtdienas Elementi

Pie pults DJ Rob4Real! Ceturtdienā, 31. Mai. 22.00

Ceturtdienas Elementi

Iknedēļas ballīte ar DJ Rob4Real! Ceturtdienā, 07. Jūn. 22.00

DJ Alex-O

Rnb un electro mūzika Mad House! Sestdiena, 09. Jūn. 22.00

Ceturtdienas Elementi

Kopā ar DJ Rob4Real! Ceturtdienā, 14. Jūn. 22.00

Trackback(0)

Trackback URI

Komentāri (13)

Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni
Enkei , 20 jūnijs, 2008
0
Forša vieta, interjers orģināls un tur ir diezgan daudz vietas. Patīkami, ka kaut kas jauns un labs ir uzradies.
3 , 17 janvāris, 2009
0
Ļoti forša vieta. Ļoti ļoti ļoti! Un jaukas tualetes (man ļoti svarīgs apstāklis). Plus smuks staffs, un lielas glāzes. Nais! Žetons arī par interjeru. Un apsargs gādā, lai visi būtu drošībā.
mojo-jojo , 11 marts, 2009
0
Bildē jau nu izskatās MEGA stilīgi... Noteikti kaut kad aiziešu iečekot dzīvajā!
Hmmm , 12 marts, 2009
0
Biju darba dienas vakarā, bet kā ir ar weekendu vai var arī padejot? Bet interjers tiešām stilīgs :D Mierīgi var iet pārīši uz pirmo randiņu, varēs papļāpāt vismaz par interjeru, ja citas sarunas nevedīsies :D Man patika, dodu piecas acis :D
Darren , 12 marts, 2009
0
Laba vieta i kur padzert, i kur padejot labā atmosfērā un stilīga interjerā!
carlos , 24 marts, 2009
0
Ļoti labs bārs, bet interjers vispar super,mega,duper! Ļoti cerams,ka krīze šo bāru nepazudinās, kā tas notiekas ar citiem!
vilšanās , 16 maijs, 2010
0
Biju klubā pirmo reiz, sestdienas vakarā. Viss itkā bija OK, bet strādājošais personāls tomēr man vakaru izbojāa... Pirmkārt bārmenis jutās pārāk aizņemts apkalpojot ārzemniekus, kaut arī man ar viņu bija vairākkārtīgs acu kontakts, tomēr jaunpienākušus ārzemju klientus apkalpoja pirmos, kad novērsos un aizgāju uz otru galu meklēt citu bārmeni, tad, labodams kļūdu tas tomēr atnāca pie manis un izteica "... tu biji ļoti tuvu, lai tevi apkalpotu...".
Bet tas vēl ar nekas, kad izgāju ārā pazvanīt, atgriežoties klubā apsargs man paziņo, ka man pasākums esot beidzies un ka iekšā mani nelaidīšot, un paskaidrot kaut ko atsakās, kaut arī nebiju ne piedzēries (biju izdzēris 3 kokteilīšus) un iekšā mani gaidīja kompānija ar kuru kopā atpūtāmies viņu tas neinteresēja, tik pavadīja mani, lai varu paņemt savu virsjaku un klubs man bija jāpamet. Kad draugi iznāca jautāt, kas par problēmu visi bija nesaprašanā... Pēkšņi uzradās cits apsargs, paziņodams, ka varu tomēr iet iekšā... Paldies, savu naudu es tādā iestādē netērēšu...
Mans ieteikums Kluba administrācijai - tirgojiet sulu, ja jums ir problēmas ar noreibušiem cilvēkiem un vispār varbūt apdomājiet par kluba pārcelšanu uz citu valsti, ja jau pret savējiem esat tik neiecietīgi...
princesa de chocolate , 07 jūlijs, 2010
0
Ui-man dikti žēl, kad kādam tā ir gadījies, ka jāizsakās slikti par šo vietinju. Jo es tur iegriežos diezgan bieži un jāsaka, ka personāls ir bijis vienmēr uzdevumu augstumos! Bārmeņi mani un manas draudzenes pasmīdina ar kādu joku un šad tad pat izklaidē ar kādu bārmeņa triku..un apsargi laipni pavada ārā tos džentelbeņķus, kas atnākuši citu nolūku vadīti kā patīkami pavadīt vakaru. Arī manus ārzemju draugus Mad House uzņēma tā pat kā savējos atšķirībā no citiem klubiem, kur ārzemniekus pie letes ''neredzēja''. Takā varu vien teikt-fantastiko ;)
laimuxs , 11 jūlijs, 2010
0
aha- "džentelbeņķus, kas atnākuši citu nolūku vadīti" jaa, tos aaraa pavada, bet kaa ar taam meiteneem, kas gatavas atdoties uz dance flora jebkuram, lai tikai latviski nerunaa..?? vakar pamaniiju divas blondiinas, "nieciigi gjeerbtas" lai neteiktu puskailas, kas saakumaa pieshuvaas neegjeriishu baram un tad peec lauziitas sarunas anglju val vinjas tomeer atgriezaas klubaa vienas un metaas virsuu naakamajiem 'upuriem'.. luuk, shaadas meitenes vajadzeetu mest aaraa no kluba, jo taas ir taas, kas rada par klubu un LV to iespaidu deelj kura tad arii ir jaamet aaraa tie sacereejushies aarzemnieki..
Laaapanjka , 10 februāris, 2011
Laaapanjka
Mans mīļākais bārs! Superīgs!
Leticia , 19 maijs, 2011
0
Neejiet uz šejieni, jo tur strādā nekompetenti bārmeņi, kuriem uzspļaut uz klientiem un vēl paspēj par viņiem aiz muguras paņirgāties!!!! Neka vairs neatgriezīšos šinī vietā, pluss baigie - sacēluši cenas visiem kokteiļiem, redz, vasaras sezona...
MMM , 27 novembris, 2011
0
Garderobe ir? Ja ir kā viņu tur atrast?
aculiecinieks , 09 aprīlis, 2012
0
Arprāc!!!
Kas ar šo vietu ir noticis?? 7dien ar draugiem izlēmām ieturēt Lieldienu maltīti tieši šeit! Ieejot degunā iecirtās spēcīga "peregara" smaka. Apkalpojošis personāls manāmā pālī atkailinājās pie bāra letes. Bārmenis mums uzmanību nepievērsa,jo bija iegrimis aizraujošā sarunā ar kādu vīrieti, kurš bez biksēm sēdēja uz bāra letes. Labi,ka bērnus atstājām mājās...
Tur vairs neiesim...

Rakstīt komentāru

mazāks | lielāks
security image
Lūdzu ieraksti attēlā redzamo drošības kodu

busy
Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT