Tequila Boom
Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Speciālie piedāvājumi
- 17:00 - 19:00
- P
- O
- T
- C
- Pk
- S
- Sv
Vairāk informācijas
Tequila Boom : Laimīgā cena
Katru dienu no plkst. 17-19:00 tiek piedāvātas Laimīgās stundas, kad paprasot „Laimīgo cenu” , ēdien
Tequila Boom kokteiļbārs, Mazā Pils iela 11, Vecīga.Atrašanās vieta – Vecrīga, rajonā starp Doma laukumu un Prezidenta pili. Jauka vieta, kā radīta, lai labu draugu pulkā izklaidētos, iedzertu pa mēriņam tekilas un nobaudītu brīnišķīgos Meksikas ēdienus - ēdienus ar raksturu!!!
Tequila Boom strādā augstas klases pavāri un ēdiena kvalitātē nebūsiet vīlušies. Vasaras sezonā piedāvājam apmeklēt mūsu ielas terasi pie restorāna, kā arī restorāna iekšpagalma otrajā stāvā izvietoto vasaras terasi, kur varēsiet izjust vecpilsētas senatnīgo dvesmu.
Galvenais dzēriens šeit protams ir Tekila, pārsvarā šeit to dzer metriem, Tekilu izvēle ir visplašākā, pašreiz pārdošanā ir kādi 50 veidi.
Restorāna Deju Zonā, kas izvietota pagrabstāvā, trešdienās notiek „Karaoke vakari”, ceturtdienās – „Karstās Salsas naktis”, piektdienu un sestdienu vakaros restorāns pārtop par deju klubu, kur līdz 4.00 rītā varēsiet izbaudīt deju priekus karstasinīgu latino un pasaules deju hitu ritmos mūsu DJ pavadījumā.
Tequila Boom darba dienās no plkst. 11-16:00 piedāvā biznesa pusdienas par īpaši draudzīgām cenām, katras 10 pusdienas var dabūt bez maksas!
Katru dienu no plkst. 17-19:00 tiek piedāvātas Laimīgās stundas, kad paprasot „Laimīgo cenu” , ēdienus, kokteiļus un tekilu var dabūt par pusi cenas!
Šādas Laimīgās cenas” pieejamas arī noteiktos muzikālo pasākumu norises laikos.
Drošības luksofors
Info
Kontakti
Pasākumi
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (14)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 02 aprīlis, 2008

, 02 augusts, 2008

, 06 decembris, 2008

marstalu ielas T.Boom tiesaam labaaks
viesmiiles jaunas, atraktivas,laipnas!
padomats par nesmeketajiem.
tiesaam iesaku!
vieniigi publika tur ir loti gados jauna,tacu kulturaala, bez acis aizleejušām malaļetkām!
, 27 decembris, 2008

, 16 augusts, 2009

Par šo bāru man ir viss sliktākās atmiņās un viss pateicoties personālam un attieksmei pret cilvēkiem.
Ienacām bārā pirmo reizi, izdomājām ar draudzeni iedzert pa tekilai pirms dodamies uz kādu klubu dejot.
Ienācām, iedzērām un pat padejojām, pēctam iegādājamies metru šotiņus pa akcijas cenu, domājām ar draudzeni baigi paveicās.
Bārā cilvēku daudz nebija un neizskatījās, ka bārs būtu topā. Draudzene aizgāja uz WC , es gaidīju draudzeni iznākām no WC, kad viņa iznāca mēs jau tākā prom gājām, ka tē pēkšņi piesteidzās dīdžeijs un sāk kliegt uz mani, ka mana draudzene pievēma WC un man būtu jākārto to, pietam vīņš pateica, kā WC ir kameras, līdz ar to viņi visu redzēja un plus iesnieguma uzrakstīs, ka saplēsam 10 glāzes, un piebila ja pāšas nesatīrisim, lai maksājam apkopējai. Te es sajutos tik briesmīgi kā vispar darbinieki tā var apvainot mēlot.
Pats smiekligākais, ka dīdžeijs ar apsargu baidija ar policiju, bet neizsauca, to es pati izdarīju un viņi atbrauca, protams bija mūsu taisnība, ka klientam nav nekas jāmazgā un nevienam nav jāmaksā..Vēl bedigi bija tas, ka dīdžējs vēl nosauca mūs par cūkam, vai vispār šadi var kādu apvainot klientu, cik zinu klubos un restorānos neviens klients pēc vemšanas nevāc, to dara apkopējas un viņām par to māksā...
, 17 augusts, 2009
, 17 augusts, 2009
, 17 augusts, 2009
100g šņabis + 100.g šampanietis(pēc iespējas lētāku) estētiskumam var pievienot ķirsīti (krāsa pēc izvēles)
, 17 augusts, 2009
, 17 augusts, 2009
bet ja nopietni, par tekilas efektu: jā tā ir! tekilai ir sava īpaša fiška un pālis no tekilas ir savdabīgs, interesants un paver avantūrisma čakrus :D
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari