Radio bar
Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Radio bar, Šķūņu iela 17 (ieeja no Zirgu ielas), Vecrīga.Mūzikāls bārs ar košu, sarkanīgu interjera dizainu un telpu smēķētājiem.
...un ļoti skaistas viesmīles!
Cenas: Salāti 3.80Ls - 5.75Ls; Otrie ēdieni 3.20Ls - 9Ls; Deserti ~ 2.50Ls; Uzkodas ~ 3Ls .
Darba laiks: Pirmdien-Trešdien 18:00 - 00:00, Ceturtdien no 18:00 - 03:00, Piektdien un Sestdien no 18:00 - 06:00, Svētdien - slēgts.
Twitter profils - https://twitter.com/#!/LVRADIOBAR
Ieeja: bez maksas.

priekšstatam par Radio bāru šis video:
Drošības luksofors
Apmeklē droši!
Par luksoforu
Mainīt šī luksofora signālu
Lūdzu norādi, uz kādu signālu, tavuprāt, būtu jāmaina drošības luksofors un argumentē savu viedokli. Ja vēlies, vari palikt anonīms, taču neviennozīmīgās situācijās būtu ļoti vēlams, lai varam ar tevi sazināties un precizēt neskaidrības.Tāpēc kontaktinformācija būtu vēlama. Trešajām personām tavi kontakti nekādos apstākļos nebūs pieejami.
Info
P.O.T.18:00 - 00:00, C.18:00 - 03:00, P.S.18:00 - 06:00, Sv. - slēgts.
Nav
21+
Pasākumi
Grāmatzīme
Trackback(0)
Trackback URIKomentāri (26)
Pierakstīties uz šo komentāru RSS barotni, 19 marts, 2008

Labs iespaids - sabiedrība, atmosfēra...varētu būt mazliet labāka mūzika, bet dejot un priecāties var :)
, 16 aprīlis, 2008

Viena no retajām vietām, kur varētu atgriezties! Apkalpošana laba, atmosfēra arī... vispār bija jauks vakars!
, 19 maijs, 2009

Sveki.
Vieta ir tiešām pasakaina, viesmīles ļoti seksīgas un mīļas ,dzērieni gardi ,īpaši patīk dzērveņu un greifrūtu Finlandia.
Kopumā vieta superīga un patīk ,ka var atpūsties arī ceturdienās.
Vieta ir tiešām pasakaina, viesmīles ļoti seksīgas un mīļas ,dzērieni gardi ,īpaši patīk dzērveņu un greifrūtu Finlandia.
Kopumā vieta superīga un patīk ,ka var atpūsties arī ceturdienās.
, 27 septembris, 2009

vakar tur ar drushkaam iekreejaam... umm.. diezgan patuksha vieta...
tur vispaar neviens nedejo! :D :D
tur vispaar neviens nedejo! :D :D
, 27 septembris, 2009

Man tāds pats iespaids jau pēc kādiem 3-4 īsiem apmeklējumiem pēdējā pusgada laikā. Nezinu, varbūt vnk patrāpījos neīstajās dienās un/vai laikos bet kādreiz šī vieta likās miljons reizes dzīvāka...
, 11 marts, 2010

Meklēju vietu, kur normāli paballēties, un aizvest meitenes no Norvēģu tūristu grupas. Dzirdējis esmu labas atsauksmes par šo vietu. Kāds ir vecuma ierobežojums? Lielākajai daļai ir 18.
, 11 marts, 2010

Pēdējā laikā tur pamaz cilvēku, cik esmu iegriezies, bet varbūt tieši tas tev vajadzīgs... Šķiet, ka no 21 bet varu samuldēties.
Meklēju vietu, kur normāli paballēties, un aizvest meitenes no Norvēģu tūristu grupas. Dzirdējis esmu labas atsauksmes par šo vietu. Kāds ir vecuma ierobežojums? Lielākajai daļai ir 18.
, 11 aprīlis, 2010

Biju vienā 4dienā. Man tur patika, normāla mūzika, pavisam citādāk nekā šajā reklāmas klipā. Pēc tam gāju arī 6dienā, bet atdūros pret diviem milzu apsargiem, kuri pateica, ka manu kedu dēļ iekšā nelaidīšot. "Meitenes kedās nestaigā!"
Esmu šokā! Ar šādu diskrimināciju sastopos pirmo reizi. Šaubos vai vēl kādreiz gribēšu šo klubu apmeklēt, turklāt, ja parasti tur ir tāda mūzika kā šajā videoklipā, tad man tur arī nav ko darīt. (giggle)
Esmu šokā! Ar šādu diskrimināciju sastopos pirmo reizi. Šaubos vai vēl kādreiz gribēšu šo klubu apmeklēt, turklāt, ja parasti tur ir tāda mūzika kā šajā videoklipā, tad man tur arī nav ko darīt. (giggle)
, 24 maijs, 2010

hm, man līdzīgi, tikai kājās kurpes bez papēžiem, vispirms vajadzēja radio bāra kluba karti, pēc tam, kad teicu, ka nav, 21, kaut visiem draugiem, kas iekšā gaidīja, bija 19.
, 14 jūlijs, 2010

Diemžēl, gadījās ļoti, ļoti nepatīkama pieredze - 5dienas vakarā ar pāris draugiem, kas bija atbraukuši ciemos no Vācijas devāmies uz šo klubu. Pie ieejas mums saka, ka puišiem par ieeju jāmaksā 10 LVL. Mēs vēl pārprasījām vai tiešām visiem, apsargi teica, ka jā. Tad nu samaksājām un gājām iekšā. Pēc brīža radās aizdomas - vēlreiz pārjautāju viesmīlei vai par ieeju jāmaksā. Viņa atbildēja, ka tikai tūristiem..... Tad nu devāmies prom ļoti sliktā noskaņojumā :(
Diemžēl nekad vairs neiešu uz turieni un arī nevienam citam neiesaku!
Diemžēl nekad vairs neiešu uz turieni un arī nevienam citam neiesaku!
, 04 augusts, 2010

tja.. diemzjeel taa ir, kaa komenatraa "saruugtinaata apmekleetaaja" rakstiits. Cilveeki shajaa klubaa melo un kraapj :( lieliska reklaama latvijai un riigai. taa vietaa lai tuuristiem to padariitu pievilciigaaku, tiek melots un kraapts lai tikai kaadu leiku latu izvilktu no kabatas. dzeramnaudu shajaa baaraa neatstaajaam! un es arii vairs uz sho baaru neieshu!
, 14 augusts, 2010

Lieliska vieta, kur ļauties mūzikas ritmiem, satikt interesantus cilvēkus, daudz smaidīt un vienkārši labi pavadīt laiku! :)
Vakar ar draugiem nodejojām nonstopā 2h.. Dj bija savā elementā! :D
Vakar ar draugiem nodejojām nonstopā 2h.. Dj bija savā elementā! :D
, 14 februāris, 2011

Ta Laura ir neapmierināta kuce,vi;nai būtu cita vieta kur strādāt ,nejau bārā un ar klientiem.
, 13 septembris, 2011

Lai gan te skaidri rakstīts,ka no 18+, ar draugiem 5dienas vakarā aizgājām paballēties, uzskatījām ka šī vieta būtu piemērotākā mums kā dejotmīļiem, tikai visus maigi pasūtīja, jo ielaižot redz tikai no 21, diezgan pretrunīga informācija( mums 20 gadi) Tad kā ir? Pati administrācija vēl nav savstarpēji izlēmuši no cik gadiem?Diezgan neērti,ja pēkšņi pasaka, ka diemžēl ieeja no 21! Ceru,ka apdomāsiet šo lietu un ierakstīsiet šeit patieso informāciju saistībā ar vecumu.
, 13 septembris, 2011
Paldies par norādījumu, kļūdu labosim. Līdz šim nav bijusi šāda veida sūdzība, tāpēc tā ir normāla parādība, atvainojamies un mudinam ziņot ja redzat vēl ko līdzīgu, vietu ir daudz un saprotams informācija visiem ir ieguvums.
, 13 septembris, 2011

ese, neko neesi zaudējis un iespējams, ka tev pat paveicās, jo Radio Bar pēdējā laikā palicis galīgi švaks. Maz cilvēku, neadekvātas cenas, daudz sūdzības.
, 25 septembris, 2011

ar draudzeni pastaigājotie pa Vecrīgu, nolēmām ieiet Radio bārā...sākumā izskatījās ok, deju zālīte nebija pārak piebāzta , bet ne pustukša...tā nu nolēmām uzkavēties un nedaudz pakratīties deju ritmos...šeku re ku uzrodas sīciņa oficiante, balerīnu kostīmā, ar nepārāk laipnu sejas izteiksmi, deju zāles vidū un vienkārši grūstin grūž visu dejot gribētajus uz visām 4 debesspusēm, jo redz viņai neviens nestāvēs ceļā, tad pēc kāda laika seko čalis ar 50 l trauku lādi virs galvas un arī šim ir jādod ceļš, tad sapratu, ka stuff only durtiņas un bārs, savstarpēji izveido strādājošo maģistrāli taisni cauri deju zālei, kas likās diezgan traucējoši...:(
, 12 novembris, 2011

5dienas vakaraa ar draudzenēm domājām apmeklēt šo vietu (visām 19) , bet tad nu kad devāmies iexaa... pa vienai paskatijās dokumentus, manas 3 draudzenes ielaida, bet man pateica ka man redz neesot 21. Saprotu, ka ieeja šeit laikam ir no 21+, bet tad kāpēc nevar būt vienlīdzīga attieksme pret visiem? pirms manis vel ielaida meiteni, kurai nebija līdz dokmentu. Neko citu nevaru pateikt, kā debīla apsarga attieksme, šķiet ka viņš izlemj pēc tā kuras patīk kuras nē, un tas ir sekli un par šo voetu neliecina neko labu. Paldies par sabojāto garastaavokli, bet par laimi tomēr ir arī vietas ar normālu attieksmi un šķiet pat 100x labākas . Tā lūk
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari