Pāris neatbildāmi jautājumi un gada nogales drudzis!
Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:
Blogi
Club.lv lietotāju domu graudi, viedokļi, pārdomas, novērojumi, atradumi un pieredze.
Pāris neatbildāmi jautājumi un gada nogales drudzis!
Autors: hilahela | Birkas: Nav birkuGalvenais jautājums: slīdēt caur vienu gultu vai caur vairākām? Sieviete ir mauka, bet vīrietis maukuris- kas ir labi?
Meitenes lien kautiņa krustugunīs. Kāpēc?
Gads patiešām tuvojos beigām un man tas mazliet uzdzen depresiju. Domāju par visādām muļķībām, piemēram, augstāk minētajiem jautājumiem. Pirmais mani patiešām nomoka, jo pēc karstām debatēm ar diviem draugiem (viņiem likās, ka zaudēju es, bet patiesībā šajā jautājumā nevienam nevar būt taisnība, jo ir taču miljoniem viedokļu un raksturu) viņi nonāca pie slēdziena, ka sievietei nevar būt vienalga! Kāpēc ne? Kāpēc sievietei jābūt vienmēr emocionālai parādībai, kura nevar uzlikt po*** uz visiem?! Es, piemēram, varu un dažreiz pat atzīstu, ka tā ir vieglāk dzīvot nahrenizējot apkārtējo pasauli un dzīvot savu dzīvi. Varētu par šo tēmu runāt un runāt, bet... labāk paklausīšos citos viedokļos, savādāk man liekas, ka es tāda vienīgā, kura domā tā un šitā, uzvedas tā un tā! :)
Piedzīvoju smieklīgu atgadījumu pagājušajā nedēļas nogalē.
1) redzēju kā viens pārītis Vecrīgas sirdī izmisīgi cenšas izdauzīt viens otram seju!
2) vienā no Rīgas klubiņiem, kurā paviesojos uz dažām minūtēm nācās saskarties ar diezgan iedomīgu tipu (kāpēc vienmēr vīrieši, kuri ne īpaši var lepoties ar savu daili un uzvedību, vienmēr ir iedomīgi kretīni?) Sēdēju savā nodabā, gaidot savu draudzeni, kad pie manis pienāca kāds mans paziņa- Troksnis bija ļoti liels un es viņam teicu- Man ne visai šī iestāde. Viņš pasmaida, cik nu skaisti var, piemiedz man ar aci, paceļ manu galvu un saka- Piedod, bet tu neesi manā gaumē! Es izplūdu smieklos (gandrīz pa zemi vārtījos) un atkārtoju savu teikto... Lieki teikt, ka viņš bija šokēts to dzirdot, jo viņam laikam bija sajūta, ka klubā esošās meitenes to vien dara kā viņam skrien pakaļ. Ai, puiši, puiši... :)
Svētku vājprāts... !!!
Dāvanas, dāvanas, kur un kā svinēties! Katru dienu saņemu šādus jautājumus... Mani vecāki vispār ir gandrīz prātā sajukuši ar šiem svētkiem! Svētdienās zvana, lai pārliecinātos vai esmu adventes vainagā iedegusi sveci, bet vēlāk zvana, lai apjautātos vai ar mani viss kārtībā un dzīvoklis vēl nav nodedzis?! :) Man liekas, ka Maximā vai Rimi ir kāda akcija, jo gandrīz katrā logā redzu elektrisko svečturi.
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Apple Safari