IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:

Blogi

Club.lv lietotāju domu graudi, viedokļi, pārdomas, novērojumi, atradumi un pieredze.

okt 26

Love story.

Autors: gossipgirl | Birkas: Nav birku 

Katram un katrai ir savs mīlasstāsts.Skumjš ... Neaizmirstams... Vienreizējs ...Neatkārtojams..Ugunīgs..Karsts ...Auksts... Vai varbūt nekāds? Katrs to zina,atceras iedomājas savādāk.

Brīdī kad ilgijies tevi pārņem nepārvarama tieksme apņemt,apskaut,noskūstīt savu mīļoto.Labi ja tev tāds ir ,bet ja nebūtu? Vai vispār var dzīvot bez otra mīļa cilvēka...

okt 25

HeLLoWeen

Jūs svinat helowīnu?

Mēs ar Draudzenēm svinēsim ,nolēmam ka vajag Paprikalivatsa šā gada ,šajos svētkos.

okt 19

Ak, Vecrīga, Vecrīga...

Autors: hilahela | Birkas: Nav birku 

Ko mēs meklējam nakts dzīvē, ko nespējam rast dienas dzīvē, kura principā ir daudz veselīgāka par nakts uzdzīves dēkām- viens milzīgs enerģijas patēriņš (sākumā, lai piedzertos, beigās, lai tiktu mājās). Pēc manām domām, tā ir enerģijas izlāde, pēc saspringtas darba dienas, skolas dienas vai arī vienkārša atkarība no izklaidēm.

okt 15

draugi.

Ko jūs domājat par draugiem kuri melo un izliekas ,bet atklāt to nevienam nevari (es nevaru,man nepietiek dūšas pateikt ka draudzene melo)     . Man tāds draugs nau vajadzīgs.
okt 07

Paldies Dievam Sestdiena ir klāt :D

Autors: Dasha | Birkas: PiensMelnā kaķa VēstniecībaklubsKefīrsbārsB-bārs

Pa ilgiem laikiem ar draudzenēm sadomājām laist uz Vecrīgu. Sestdienas vakars likās pietiekami piemērots, lai dotos ne tikai pasēdēt kādā bārā, bet arī padejotu :) Iepriekš iesildoties mājās (likās, ka krīzes laikā tas būtu tāds taupīgāks tusiņš), spriedām, kur tad doties....?

Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT