IE6 Jūs izmantojat novecojušu Interneta pārlūkprogrammu, kura neatbilst mūsdienu tīmekļa tehnoloģiju standartiem.
Lai izvairītos no dažādām vizuālām un funkcionālām nepilnībām, izmantojiet kādu no modernajiem bezmaksas web pārlūkiem:

Blogi

Club.lv lietotāju domu graudi, viedokļi, pārdomas, novērojumi, atradumi un pieredze.

nov 16

Atšķirība starp vīriešiem un sievietēm

Autors: mojo | Birkas: sexdzimumu līdzvērtībaattiecības

Nākamreiz, kad kompānijā panesīsies diskusija par to, kāpēc vīrietis, kas drāžas pa labi un pa kreisi, ir varonis, bet sieviete - palaistuve. paradoksa skaidrošanai var izmantot ideju šajā citātā:

"If a key opens lots of locks, then it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock." 

nov 16

staro kino!

Autors: hilahela | Birkas: Nav birku 

Labvakar, labvakar, labvakar... 

nov 13

Dažādu "narkotiku" kaitīguma salīdzinājums

Autors: mojo | Birkas: nikotīnsnarkotikasmarihuānakokaīnskofeīnsheroīnsalkohols

Viela pārdomām... 

nov 04

Aloha- Mazajā piektdienā!

Cik daudzi no jums iet balllēties trešdienās? m? Šodien bija doma aizdoties mazā dāmu pasēdēšanā, bet mani totāli nobremzēja laiks, kurš man pat neļauj nokļūt normāli līdz darbam- sals. Pirms pāris gadiem, mana nedēļas nogale sākās tieši trešdienās- Pulkvedī. Un tieši, tad kad pilnmēness iespaidā esmu pārpilna ar enerģiju, mani kavē aukstums aiz loga!

Man ļoti gribas izdejoties! Pagājušajā nedēļā ņirdzu par domu doties uz klubu Essential, kur neesmu bijusi labu laiku, bet tagad pat apsveru šādu ideju- rīt kursēt uz tā kluba pusi, tikai lai apskatītos vai tas vēl nav nojucis un stāv savā vietā. :D 

nov 02

Helovīns, Latvijas Princese un Hičkoks

Par nelaimi sev un citiem, Helovīnu priekšvakarā devos mazās pirmsHelovīnu pasākumu iesvētībās. Ak, es patiešām biju īsta neapturama fūrija un vakars beigu beigās izvērtās tik fatāls, ka nākamajā dienā (īstajā ballīšu dienā) spēju vien nekustīgi gulēt gultā un drebošām rokām rakstīt atvainošanās vēstules saviem dārgajiem draugiem un paziņām , kuriem biju sagādājusi ne mazums rūpju. Nosolījos nekur nedoties- vismaz ne tādā stāvoklī, izlūgusies piedošanu, es slīgu nostaļģijā pilnīgā dzīvokļa tumsā skatoties Beverly Hills 90210 1. sezonas sērijas, ik pa laikam ar piekrītoši purinājot galvu spriedu, ka tas ir labākais, ko Arons Spelings ir radījis. Un  ja jūs redzētu kāds smaids manā sejā parādījās, kad uzzināju, ka jau labu laiku rāda pilnīgi svaigu 90210 seriālu!

Pēc vairāku stundu pusnomoda, manam ķermenim palika labāk (nu bet protams! Kā vakars klāt- otrā elpa!), sāku domāt, ko es darīju pagājušā gada Helovīnā? Un vēl iepriekšējā gada??? Kā Vampīra acu nohipnotizēta- viss bija dzēsts no manas atmiņas (The Vampire Diaries starp citu).  Sasprindzināju savas pulsējošās un sāpošās smadzenes... Nekā! Protams, ka nekā, jo es iepriekš ļoti veiksmīgi biju ignorējusi šos "zagtos" svētkus.  Nu ko! Es nolēmu,  ka laiks mainīt manu viedokli par Helovīnu! Skatoties pa acu galam Latvijas princesi (Nē, nē- es tagad neizteikšu savu negatīvo viedokli par šo šovu.  Man viedoklis nav negatīvs, kā daļai tautas. Liekot roku uz sirds saku, ka man vienalga, bet tas ir pieminēšanas vērts, jo es spēju vien apbrīnā ieplest acis, kad šīs meitenes iet izklaidēties! :D) apzvanīju savus draugus un paziņas, lai apmēram gūtu priekštatu par to kas, kur un kad notiek. 

Autortiesības © 2012 SIA Colnet | Par lapas izstrādi, uzturēšanu un SEO atbild SIA Millenium IT